Tuno tataki pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-03-28

Tuno tataki

Šiame recepte išsamiai aprašyta, kaip pagaminti tuno tataki. Geriausia tataki gaminti iš 3 cm storio tuno filė. Kepant tikrą tataki, filė išorėje susidaro traški plutelė, o vidus lieka žalias. Tuno filė ir toks gaminimo būdas puikiai vienas kitą papildo. Šią žuvį reikia kepti greitai, kol ji bus pusiau iškepusi.
Gaminimo laikas
15 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
238 kcal.
Baltymai
18 g
Riebalai
16 g
Angliavandeniai
4 g
Alergenai: Sezamas, žuvis
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.19/5 (21 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Tuno tataki Žingsnis 1
Tunų filė supjaustykite kąsnio dydžio gabalėliais. Kiekvieną jų pamerkite į prieskonius ir sezamo sėklas. Tuną pagal skonį pagardinkite druska.

Žingsnis 2

Tuno tataki Žingsnis 2
Tuno filė iš abiejų pusių apkepkite ant stiprios ugnies šiek tiek alyvuogių aliejaus. Kiekviena pusė turėtų užtrukti ne ilgiau kaip minutę.

Žingsnis 3

Tuno tataki Žingsnis 3
Tuno filė galima patiekti su šviežiomis daržovėmis arba uogomis. Gero apetito!

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos