Publikavimo data: 2024-03-28
Tuno tataki su žemės riešutų duonele
Parengėme jums išsamų tuno tataki su žemės riešutų duonele receptą. Tataki - tai mėsos ar žuvies kepimo būdas, kai filė iš išorės įgauna traškią plutelę, o vidus lieka žalias. Tunų filė puikiai tinka šiam kepimo būdui. Ją reikia kepti greitai, kol iškeps iki pusės.
Žingsnis 1
Susmulkinkite žemės riešutus blenderio arba kavos malūnėlio dubenyje.
Žingsnis 2
Žuvies filė pamerkite į prieskonius ir smulkintus žemės riešutus. Pagal skonį įberkite druskos.
Žingsnis 3
Tuno filė apkepkite iš abiejų pusių ant didelės ugnies su trupučiu alyvuogių aliejaus. Kiekviena pusė bus kepama ne ilgiau kaip minutę.
Žingsnis 4
Tuno filė patiekite supjaustytą griežinėliais.
Kategorijos