Tuno tataki su žemės riešutų duonele pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-03-28

Tuno tataki su žemės riešutų duonele

Parengėme jums išsamų tuno tataki su žemės riešutų duonele receptą. Tataki - tai mėsos ar žuvies kepimo būdas, kai filė iš išorės įgauna traškią plutelę, o vidus lieka žalias. Tunų filė puikiai tinka šiam kepimo būdui. Ją reikia kepti greitai, kol iškeps iki pusės.
Gaminimo laikas
25 min.
Laikas virtuvėje
25 min.
Kalorijos
265 kcal.
Baltymai
19 g
Riebalai
18 g
Angliavandeniai
4 g
Alergenai: Žemės riešutai, žuvis
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.78/5 (9 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Tuno tataki su žemės riešutų duonele Žingsnis 1
Susmulkinkite žemės riešutus blenderio arba kavos malūnėlio dubenyje.

Žingsnis 2

Tuno tataki su žemės riešutų duonele Žingsnis 2
Žuvies filė pamerkite į prieskonius ir smulkintus žemės riešutus. Pagal skonį įberkite druskos.

Žingsnis 3

Tuno tataki su žemės riešutų duonele Žingsnis 3
Tuno filė apkepkite iš abiejų pusių ant didelės ugnies su trupučiu alyvuogių aliejaus. Kiekviena pusė bus kepama ne ilgiau kaip minutę.

Žingsnis 4

Tuno tataki su žemės riešutų duonele Žingsnis 4
Tuno filė patiekite supjaustytą griežinėliais.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos