Tunų makaronai pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-04-17

Tunų makaronai

Makaronai su tunu - visame pasaulyje pripažintas itališkos virtuvės patiekalas. Yra daugybė tuno makaronų recepto variantų: galima naudoti šviežią arba konservuotą žuvį, pomidorų arba grietinėlės padažą, dėti svogūnų arba česnakų, įvairių prieskonių ir papildomų produktų - alyvuogių, žirnelių arba konservuotų pomidorų. Tunas yra gausus baltymų šaltinis, todėl šis patiekalas bus puikus sotūs pietūs ar vakarienė.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
192 kcal.
Baltymai
9 g
Riebalai
6 g
Angliavandeniai
23 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai, glitimo turintys grūdai, žuvis
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 4.25/5 (24 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Tunų makaronai Žingsnis 1
Paruoškite padažą. Keptuvėje, įkaitintoje su augaliniu aliejumi, 5 min. kepkite svogūną, kol jis taps auksinis. Į svogūnus sudėkite tuną ir troškinkite 3 minutes, kol išgaruos skystis. Tada supilkite grietinėlę ir tarkuotą sūrį, pagal skonį įberkite druskos ir ant silpnos ugnies troškinkite dar 5-7 minutes.

Žingsnis 2

Tunų makaronai Žingsnis 2
Makaronus sumaišykite su tunu. Tam sudėkite spagečius į lėkštę ir užpilkite padažu.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos