Publikavimo data: 2024-04-17
Tunų makaronai
Makaronai su tunu - visame pasaulyje pripažintas itališkos virtuvės patiekalas. Yra daugybė tuno makaronų recepto variantų: galima naudoti šviežią arba konservuotą žuvį, pomidorų arba grietinėlės padažą, dėti svogūnų arba česnakų, įvairių prieskonių ir papildomų produktų - alyvuogių, žirnelių arba konservuotų pomidorų. Tunas yra gausus baltymų šaltinis, todėl šis patiekalas bus puikus sotūs pietūs ar vakarienė.
Žingsnis 1
Paruoškite padažą. Keptuvėje, įkaitintoje su augaliniu aliejumi, 5 min. kepkite svogūną, kol jis taps auksinis. Į svogūnus sudėkite tuną ir troškinkite 3 minutes, kol išgaruos skystis. Tada supilkite grietinėlę ir tarkuotą sūrį, pagal skonį įberkite druskos ir ant silpnos ugnies troškinkite dar 5-7 minutes.
Žingsnis 2
Makaronus sumaišykite su tunu. Tam sudėkite spagečius į lėkštę ir užpilkite padažu.
Kategorijos