Tunų makaronai pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-04-17

Tunų makaronai

Makaronai su tunu - visame pasaulyje pripažintas itališkos virtuvės patiekalas. Yra daugybė tuno makaronų recepto variantų: galima naudoti šviežią arba konservuotą žuvį, pomidorų arba grietinėlės padažą, dėti svogūnų arba česnakų, įvairių prieskonių ir papildomų produktų - alyvuogių, žirnelių arba konservuotų pomidorų. Tunas yra gausus baltymų šaltinis, todėl šis patiekalas bus puikus sotūs pietūs ar vakarienė.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
192 kcal.
Baltymai
9 g
Riebalai
6 g
Angliavandeniai
23 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai, glitimo turintys grūdai, žuvis
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 4.25/5 (24 bal.)

Žingsnis 1

Tunų makaronai Žingsnis 1
Paruoškite padažą. Keptuvėje, įkaitintoje su augaliniu aliejumi, 5 min. kepkite svogūną, kol jis taps auksinis. Į svogūnus sudėkite tuną ir troškinkite 3 minutes, kol išgaruos skystis. Tada supilkite grietinėlę ir tarkuotą sūrį, pagal skonį įberkite druskos ir ant silpnos ugnies troškinkite dar 5-7 minutes.

Žingsnis 2

Tunų makaronai Žingsnis 2
Makaronus sumaišykite su tunu. Tam sudėkite spagečius į lėkštę ir užpilkite padažu.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, daržovių patiekalai, miltiniai antrieji patiekalai, troškiniai, daržovių salotos, įspūdingas receptas, paprastas, mažai kalorijų, per 30 minučių, sala, pietūs, vakarienė, morkų sezonas, agurkų sezonas, saldžiųjų paprikų sezonas, česnakų sezonas, makaronai (makaronai), funchoza, azijietiški makaronai, karštieji patiekalai naujiems metams, be įprastų alergenų, receptų knyga, funchoza su daržovėmis, makaronai su daržovėmis, funchoza su paprikomis, funchoza su agurkais, makaronai su morkomis, makaronai su česnakais, funchoza su morkomis.

Kategorijos