Tunų makaronai pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-04-17

Tunų makaronai

Makaronai su tunu - visame pasaulyje pripažintas itališkos virtuvės patiekalas. Yra daugybė tuno makaronų recepto variantų: galima naudoti šviežią arba konservuotą žuvį, pomidorų arba grietinėlės padažą, dėti svogūnų arba česnakų, įvairių prieskonių ir papildomų produktų - alyvuogių, žirnelių arba konservuotų pomidorų. Tunas yra gausus baltymų šaltinis, todėl šis patiekalas bus puikus sotūs pietūs ar vakarienė.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
192 kcal.
Baltymai
9 g
Riebalai
6 g
Angliavandeniai
23 g

Ingredientai (8)

Porcijos
2
1.00 stiklainis / 200 g
200.00 g
100.00 g
1.00 st. š.
pagal skonį
pagal skonį
Alergenai: Karvės pieno baltymai, glitimo turintys grūdai, žuvis
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 4.25/5 (24 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Tunų makaronai Žingsnis 1
Paruoškite padažą. Keptuvėje, įkaitintoje su augaliniu aliejumi, 5 min. kepkite svogūną, kol jis taps auksinis. Į svogūnus sudėkite tuną ir troškinkite 3 minutes, kol išgaruos skystis. Tada supilkite grietinėlę ir tarkuotą sūrį, pagal skonį įberkite druskos ir ant silpnos ugnies troškinkite dar 5-7 minutes.

Žingsnis 2

Tunų makaronai Žingsnis 2
Makaronus sumaišykite su tunu. Tam sudėkite spagečius į lėkštę ir užpilkite padažu.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos

Antrieji patiekalaiAntrieji patiekalai