Tunų paštetas, varškės sūris ir saulėje džiovinti pomidorai pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-09

Tunų paštetas, varškės sūris ir saulėje džiovinti pomidorai

Tunų paštetas, varškės sūris ir saulėje džiovinti pomidorai - išskirtinis skanėstas, kurį įvertins aukštosios virtuvės gerbėjai. Tuno mėsa yra tamsesnė už kitų žuvų mėsą, o prancūzai ją net vadina "jūros veršiena". Joje gausu vitaminų A, D, E, B6, B12, magnio, geležies ir fosforo.
Gaminimo laikas
25 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
188 kcal.
Baltymai
9 g
Riebalai
7 g
Angliavandeniai
19 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 3.77/5 (13 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Tunų paštetas, varškės sūris ir saulėje džiovinti pomidorai Žingsnis 1
Tuno gabalėlius sutrinkite šakute. Saulėje džiovintus pomidorus supjaustykite atsitiktiniais gabalėliais. Sudėkite grietinėlės sūrį, citrinos sultis ir Dižono garstyčias. Sumaišykite blenderiu.

Žingsnis 2

Tunų paštetas, varškės sūris ir saulėje džiovinti pomidorai Žingsnis 2
Alyvuoges supjaustykite plonais žiedais. Sudėkite į paštetą kartu su smulkintomis žolelėmis ir šviežiai maltais pipirais. Išmaišykite ir palikite šaldytuve 20 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos