Publikavimo data: 2024-06-09
Tunų paštetas, varškės sūris ir saulėje džiovinti pomidorai
Tunų paštetas, varškės sūris ir saulėje džiovinti pomidorai - išskirtinis skanėstas, kurį įvertins aukštosios virtuvės gerbėjai. Tuno mėsa yra tamsesnė už kitų žuvų mėsą, o prancūzai ją net vadina "jūros veršiena". Joje gausu vitaminų A, D, E, B6, B12, magnio, geležies ir fosforo.
Žingsnis 1
Tuno gabalėlius sutrinkite šakute. Saulėje džiovintus pomidorus supjaustykite atsitiktiniais gabalėliais. Sudėkite grietinėlės sūrį, citrinos sultis ir Dižono garstyčias. Sumaišykite blenderiu.
Žingsnis 2
Alyvuoges supjaustykite plonais žiedais. Sudėkite į paštetą kartu su smulkintomis žolelėmis ir šviežiai maltais pipirais. Išmaišykite ir palikite šaldytuve 20 minučių.
Kategorijos