Tunų pyragas su tunu ir bulvėmis pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-21

Tunų pyragas su tunu ir bulvėmis

Šį receptą sugalvojau pati, nes nusprendžiau paeksperimentuoti ir pabandyti iškepti tuno pyragą. Jis pasirodė skanus ir minkštas. Tešla yra oro ir minkšta.
Gaminimo laikas
50 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
133 kcal.
Baltymai
3 g
Riebalai
5 g
Angliavandeniai
13 g
Sunkumas: 4/5
Reitingas: 5/5 (3 bal.)

Žingsnis 1

Sumaišykite kiaušinį, druską ir kepimo miltelius.

Žingsnis 2

Sudėkite majonezą ir kefyrą ir dar kartą išmaišykite.

Žingsnis 3

Tada suberkite miltus.

Žingsnis 4

Tešla turėtų būti panaši į tirštą grietinę.

Žingsnis 5

Ištepkite formą aliejumi ir supilkite į ją pusę tešlos.

Žingsnis 6

Tunų pyragas su tunu ir bulvėmis Žingsnis 6
Įdarą paskirstykite ant tešlos ir viską uždenkite likusia tešlos dalimi.

Žingsnis 7

Tunų pyragas su tunu ir bulvėmis Žingsnis 7
Tada 30 minučių pašaukite į 180 laipsnių temperatūros orkaitę.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, miltų antrieji patiekalai, kepta orkaitėje ant padėklo, kepimas, paprasta, mažai kalorijų, kopūstų sezonas, česnakų sezonas, pyragai, sotūs pyragai, receptas su vaizdo įrašu, be bendrų alergenų, receptų knyga, kiaušinių pyragai, kefyro pyragai, kefyro pyragai, kepimas su kefyru, kepimas su kiaušiniu

Kategorijos