Publikavimo data: 2024-06-08
Turtingas plovas su kiaulienos šonkauliukais
Plovas su kiaulienos šonkauliukais - tai patiekalas, kuris visada gali pasotinti visą šeimą. Tai ypač svarbu fizinį darbą dirbantiems žmonėms. Tačiau, nepaisant kaloringumo, tokiu patiekalu visada galite palepinti savo artimuosius, juolab kad kiaulienos šonkauliukai, kaip mėsos gaminys, naudingi širdies ir kraujagyslių sistemai, skeletui ir raumenims. Be to, jie prieinami net ir ribotų lėšų turintiems žmonėms.
Žingsnis 1
Svogūną ir morkas supjaustykite šiaudeliais. Pakepinkite svogūnus, tada sudėkite kiaulienos šonkauliukus. Kepkite, kol taps auksinės spalvos.
Žingsnis 2
Į katilą suberkite morkas, jas apkepkite, tada užpilkite verdančiu vandeniu, įberkite druskos, pipirų, įdėkite lauro lapą, uždenkite dangčiu ir troškinkite 20-30 minučių.
Žingsnis 3
Supilkite ryžius į katilą, suberkite česnakus, uždenkite dangčiu ir virkite 20 minučių. Tada palikite bręsti po uždengtu dangčiu.
Kategorijos