Publikavimo data: 2025-08-18
Tyrelė su krapais ir džiovintais česnakais
Vienas dažniausių žuvies, vištienos ir mėsos garnyrų yra bulvių košė. Klasikinį receptą, į kurį įeina pienas ir sviestas, galite paįvairinti krapais ir džiovintais česnakais. Su jais patiekalas įgaus naują skonį ir neabejotinai patiks visiems svečiams ir namiškiams. Šis receptas ypač aktualus vasarą, kai žalumynų galima prisirinkti darže. Tačiau visada be problemų galite jų nusipirkti parduotuvėje. Esame tikri, kad šis receptas užims vietą jūsų kulinarinėje knygoje.
Žingsnis 1
Smulkiai supjaustykite krapus.
Žingsnis 2
Bulves nuplaukite, nulupkite ir virkite pasūdytame vandenyje, kol suminkštės.
Žingsnis 3
Nusunkite vandenį nuo virtų bulvių. Į puodą įdėkite sviesto, džiovintų česnakų, krapų ir pipirų. Sutrinkite bulves trintuvu, kol taps košė.
Žingsnis 4
Bulvių košę su krapais ir džiovintais česnakais sudėkite į lėkštes ir patiekite.
Kategorijos