Tyrelė su krapais ir džiovintais česnakais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-18

Tyrelė su krapais ir džiovintais česnakais

Vienas dažniausių žuvies, vištienos ir mėsos garnyrų yra bulvių košė. Klasikinį receptą, į kurį įeina pienas ir sviestas, galite paįvairinti krapais ir džiovintais česnakais. Su jais patiekalas įgaus naują skonį ir neabejotinai patiks visiems svečiams ir namiškiams. Šis receptas ypač aktualus vasarą, kai žalumynų galima prisirinkti darže. Tačiau visada be problemų galite jų nusipirkti parduotuvėje. Esame tikri, kad šis receptas užims vietą jūsų kulinarinėje knygoje.
Gaminimo laikas
70 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
136 kcal.
Baltymai
1 g
Riebalai
7 g
Angliavandeniai
14 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (16 bal.)

Žingsnis 1

Tyrelė su krapais ir džiovintais česnakais Žingsnis 1
Smulkiai supjaustykite krapus.

Žingsnis 2

Tyrelė su krapais ir džiovintais česnakais Žingsnis 2
Bulves nuplaukite, nulupkite ir virkite pasūdytame vandenyje, kol suminkštės.

Žingsnis 3

Tyrelė su krapais ir džiovintais česnakais Žingsnis 3
Nusunkite vandenį nuo virtų bulvių. Į puodą įdėkite sviesto, džiovintų česnakų, krapų ir pipirų. Sutrinkite bulves trintuvu, kol taps košė.

Žingsnis 4

Tyrelė su krapais ir džiovintais česnakais Žingsnis 4
Bulvių košę su krapais ir džiovintais česnakais sudėkite į lėkštes ir patiekite.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, garnyrai, įspūdingas receptas, paprasta, valgyti bendrus alergenus, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, bulvių sezonas, bulvių patiekalai, bulvių košė, receptų knyga, vakarienė su bulvėmis

Kategorijos