Publikavimo data: 2025-08-19
Tyrelė su minkštu varškės sūriu
Bulvių košė yra daugelio žmonių mėgstamas garnyras. Ji tinka prie bet kokios mėsos ar žuvies. Pati bulvių košė yra minkšta ir kreminės konsistencijos. O šis receptas neįprastas, nes jo sudėtyje yra minkštos varškės. Patiekalas yra labai sotus ir maistingas, turi pikantišką skonį. Paruošimui reikės paprastų ingredientų, tai neįprastas patiekalas, su kuriuo gali susidoroti net pradedantysis. Būtinai išbandykite!
Žingsnis 1
Nuluptas bulves perpjaukite per pusę ir išvirkite pasūdytame vandenyje.
Žingsnis 2
Susmulkinkite česnaką.
Žingsnis 3
Bulves sutrinkite trintuvu iki vientisos masės. Sudėkite varškę, česnakus ir žaliuosius svogūnus.
Žingsnis 4
Vėl susmulkinkite blenderiu. Galite naudoti mikserį, kad būtų puriau.
Žingsnis 5
Paragaukite patiekalą, ar nėra druskos, ir, jei reikia, pasūdykite.
Kategorijos