Publikavimo data: 2025-08-20
Tyrelė su varške
Mūsų bulvių košės recepte naudojama varškė, kuri patiekalui suteikia pikantiško skonio. Tokios bulvių košės skonis yra švelnus ir kreminis. Šis receptas nėra panašus į klasikinius bulvių košės variantus, šis patiekalas jums tiks, jei netikėtai norite išbandyti tradicinį patiekalą netradiciškai skaitant. Bulvių košę galima patiekti su bet kokia mėsa ar žuvimi, taip pat tiesiog su daržovėmis. Šį patiekalą įvertins ir suaugusieji, ir vaikai.
Žingsnis 1
Nuluptas bulves perpjaukite per pusę ir išvirkite pasūdytame vandenyje.
Žingsnis 2
Perkelkite virtas bulves į dubenį, supilkite sviestą ir pieną.
Žingsnis 3
Bulves sutrinkite trintuvu iki vientisos masės. Ir įmaišykite varškę.
Žingsnis 4
Vėl susmulkinkite blenderiu. Galite naudoti mikserį, kad būtų puriau.
Žingsnis 5
Paragaukite patiekalą, ar nėra druskos, ir, jei reikia, pasūdykite.
Kategorijos