Tyrelė su varške ir čiobreliais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-20

Tyrelė su varške ir čiobreliais

Vientisa bulvių košė su pienu, varške ir čiobreliais yra puikus restorano vertas garnyras. Sūris suteikia bulvių košei švelnią tekstūrą ir kreminį skonį. Čiobreliai patiekalui suteikia ypatingą saldžiarūgštį skonį. Šią košę galima patiekti atskirai arba kaip garnyrą prie žuvies, paukštienos ar mėsos. Bulvių košę geriausia patiekti šviežią, ką tik paruoštą. Taip galėsite visapusiškai įvertinti jos skonį.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
122 kcal.
Baltymai
2 g
Riebalai
6 g
Angliavandeniai
12 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 4/5 (3 bal.)

Žingsnis 1

Tyrelė su varške ir čiobreliais Žingsnis 1
Bulves supjaustykite nedideliais atsitiktiniais gabalėliais, sudėkite į puodą ir užpilkite šaltu vandeniu. Ant vidutinės ugnies virkite bulves 15-20 minučių, kol suminkštės.

Žingsnis 2

Tyrelė su varške ir čiobreliais Žingsnis 2
Nuplėškite čiobrelių šakelių lapelius.

Žingsnis 3

Tyrelė su varške ir čiobreliais Žingsnis 3
Nusausinkite virtas bulves. Sudėkite varškę, pieną ir čiobrelių lapelius (nedidelį kiekį čiobrelių pasilikite papuošimui). Sutrinkite bulves trintuvu, kol taps košelė, ir įsitikinkite, kad nėra gumulėlių. Pagal skonį pagardinkite druska ir išmaišykite.

Žingsnis 4

Tyrelė su varške ir čiobreliais Žingsnis 4
Paskirstykite bulvių košę į lėkštes. Papuoškite patiekalą šviežiai maltais juodaisiais pipirais ir čiobrelių lapeliais. Paruošta. Gero apetito!

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, garnyrai, įspūdingas receptas, paprasta, valgyti bendrus alergenus, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, bulvių sezonas, bulvių patiekalai, bulvių košė, receptų knyga, vakarienė su bulvėmis

Kategorijos