Publikavimo data: 2024-03-24
Udon su vištiena
Udon - tai tam tikros rūšies japoniški kiaušinių makaronai. Udon japonai pasiskolino iš Kinijos. Tačiau šis patiekalas išpopuliarėjo būtent Japonijoje. Šiam patiekalui gaminti naudojami labai stori makaronai. Udon patiekiami su sultiniu, daržovėmis, jūros gėrybėmis arba mėsa. Šiandien aptarsime išsamų udon su vištiena receptą.
Žingsnis 1
Makaronus sudėkite į pasūdytą verdantį vandenį, pavirkite 2-3 minutes ir nusausinkite juos sietelyje. Nuplaukite makaronus.
Žingsnis 2
Cukiniją, morkas, papriką ir vištieną supjaustykite griežinėliais. Visus ingredientus suberkite į gilią keptuvę, pateptą augaliniu aliejumi, ir gerai apkepkite.
Žingsnis 3
Į daržoves ir vištieną supilkite sojų padažą ir išmaišykite. Ant viršaus sudėkite udon.
Žingsnis 4
Sudėkite visus ingredientus. Gautą patiekalą sudėkite į lėkštę ir papuoškite aitriosiomis paprikomis, svogūnais ir sezamo sėklomis.
Kategorijos