Udon su vištiena pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-03-24

Udon su vištiena

Udon - tai tam tikros rūšies japoniški kiaušinių makaronai. Udon japonai pasiskolino iš Kinijos. Tačiau šis patiekalas išpopuliarėjo būtent Japonijoje. Šiam patiekalui gaminti naudojami labai stori makaronai. Udon patiekiami su sultiniu, daržovėmis, jūros gėrybėmis arba mėsa. Šiandien aptarsime išsamų udon su vištiena receptą.
Gaminimo laikas
20 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
127 kcal.
Baltymai
7 g
Riebalai
2 g
Angliavandeniai
18 g
Alergenai: Glitimo turintys grūdai, sezamas, soja
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 4.04/5 (25 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Udon su vištiena Žingsnis 1
Makaronus sudėkite į pasūdytą verdantį vandenį, pavirkite 2-3 minutes ir nusausinkite juos sietelyje. Nuplaukite makaronus.

Žingsnis 2

Udon su vištiena Žingsnis 2
Cukiniją, morkas, papriką ir vištieną supjaustykite griežinėliais. Visus ingredientus suberkite į gilią keptuvę, pateptą augaliniu aliejumi, ir gerai apkepkite.

Žingsnis 3

Udon su vištiena Žingsnis 3
Į daržoves ir vištieną supilkite sojų padažą ir išmaišykite. Ant viršaus sudėkite udon.

Žingsnis 4

Udon su vištiena Žingsnis 4
Sudėkite visus ingredientus. Gautą patiekalą sudėkite į lėkštę ir papuoškite aitriosiomis paprikomis, svogūnais ir sezamo sėklomis.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos