Publikavimo data: 2024-01-17
Funchose su baklažanais receptas
Funchoza vis labiau populiarėja Rusijoje. Makaronai puikiai dera su mėsa, žuvimi, daržovėmis ir jūros gėrybėmis. Be to, jie greitai sugeria maisto produktų skonį. Patiekalui pagardinti įberkite raudonųjų aštriųjų pipirų. Tačiau aštrumą galite reguliuoti pagal savo skonį. Funchoza su baklažanais ir vištiena paruošiama greitai ir lengvai. Vištiena patiekalui suteikia sotumo, o baklažanai ir paprikos - sultingumo.
Žingsnis 1
Patogiai sudėkite visus maisto produktus. Paruoškite durklą, 2 keptuves ir gilų indą. Supjaustykite vištieną, baklažanus ir paprikas griežinėliais.
Žingsnis 2
Pradėkite gaminti maistą. Pamirkykite funchozą karštame vandenyje, laikydamiesi ant pakuotės nurodyto laiko. Nusausinkite per sietelį.
Žingsnis 3
Apkepkite daržoves. Pakaitomis arba tuo pačiu metu kepkite baklažanus ir paprikas 7-10 minučių ant vidutinės ugnies.Jei neturite sezamų aliejaus, galite naudoti bekvapį augalinį aliejų.
Žingsnis 4
Iškepkite vištieną. Atskiroje keptuvėje nuolat maišydami kepkite vištieną 5-7 minutes. Pagardinkite druska ir aštriaisiais pipirais. Supilkite terijakio padažą ir kepkite dar 5 minutes, kol taps auksinės spalvos. Į vištieną sudėkite daržoves ir česnaką ir išmaišykite. Dar 3-4 min. palaikykite ant ugnies.Stenkitės kepti ne ilgiau, kad vištiena per daug neišdžiūtų.
Žingsnis 5
Paruoškite funchozą su baklažanais. Indą įdėkite į gilų dubenį. Sudėkite funchozą, ryžių actą ir išmaišykite. Galite įberti druskos. Prieš patiekdami atšaldykite patiekalą šaldytuve 15-20 min. jei neturite ryžių acto, galite gaminti be jo.
Žingsnis 6
Kad patiekalas būtų įspūdingas, baklažanus ir vištieną pabarstykite smulkintais žalumynais.
Kategorijos