Udon su vištiena Teriyachika. pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-18

Udon su vištiena Teriyachika.

Šis receptas mane sudomino dėl savo paprastumo.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
25 min.
Kalorijos
196 kcal.
Baltymai
14 g
Riebalai
1 g
Angliavandeniai
31 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.6/5 (5 bal.)

Žingsnis 1

Udon su vištiena Teriyachika. Žingsnis 1
Vištieną supjaustykite kubeliais, sudėkite kubeliais supjaustytą svogūną ir stambiai sutarkuotas morkas.

Žingsnis 2

Udon su vištiena Teriyachika. Žingsnis 2
Kol vištienos krūtinėlė kepa, į verdantį vandenį sudėkite makaronus ir virkite 6 minutes.

Žingsnis 3

Udon su vištiena Teriyachika. Žingsnis 3
Į keptą vištienos krūtinėlę supilkite terijakio padažą, išmaišykite ir leiskite padažui 1 minutę pavirti.

Žingsnis 4

Udon su vištiena Teriyachika. Žingsnis 4
Į vištieną sudėkite makaronus, išmaišykite ir troškinkite 2 minutes. Pagal skonį pagardinkite druska ir pipirais.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, daržovių patiekalai, miltiniai antrieji patiekalai, troškiniai, paprasti, bendri alergenai, sala, pietūs, vakarienė, saldžiųjų pipirų prieskonis, česnakų prieskonis, makaronai (makaronai), funchoza, azijietiški makaronai, karštieji patiekalai naujiems metams, sojų padažo patiekalai, receptų knyga, daržovių funchoza, daržovių makaronai, sojų padažo funchoza, pipirų funchoza, česnakiniai makaronai.

Kategorijos