Uogų panna cotta pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-04-17

Uogų panna cotta

"Panna cotta" yra tradicinis kreminis itališkas desertas, puošiamas uogomis, vaisiais arba šokoladu. Dažniausiai patiekiamas su uogų sirupu. Šiam receptui šviežių vaisių nereikia, užtenka parduotuvėje pirktų šaldytų uogų. Grietinėlę panna cotta su uogomis geriau rinktis neriebią, kad panna cotta būtų lengva ir švelni.
Gaminimo laikas
240 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
161 kcal.
Baltymai
2 g
Riebalai
6 g
Angliavandeniai
24 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 3/5 (2 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Uogų panna cotta Žingsnis 1
Paruoškite panna cotta. Grietinėlę sumaišykite su pienu, įberkite 2 valgomuosius šaukštus cukraus ir pastatykite ant ugnies. Užvirinkite. Tuomet į karštą grietinėlės mišinį suberkite išbrinkusią želatiną. Išmaišykite, kad želatina ištirptų. Supilkite į kremus ir įdėkite į šaldytuvą 3 valandoms, kad sustingtų.

Žingsnis 2

Uogų panna cotta Žingsnis 2
Paruoškite uogų sirupą. Sumaišykite uogas su cukraus pudra ir pašildykite, kad išsiskirtų sultys. Sirupą atvėsinkite ir supilkite į panna cotta su uogomis.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos