Upėtakis, keptas grietinėlės padaže pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-04-01

Upėtakis, keptas grietinėlės padaže

Upėtakis grietinėlės padaže orkaitėje - skanus patiekalas, kuriam reikia minimalaus produktų kiekio. Receptas labai paprastas, patiekalas paruošiamas greitai, o upėtakis tiesiog tirps burnoje. Šiam patiekalui svarbu pasirinkti šviežius upėtakių kepsnius. Rinkdamiesi žuvį atkreipkite dėmesį į tai, kad šviežio upėtakio mėsa yra tanki ir elastinga. Tai reiškia, kad paspaudus ant jo neturėtų būti įdubimų.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
176 kcal.
Baltymai
12 g
Riebalai
13 g
Angliavandeniai
2 g

Ingredientai (8)

Porcijos
4
3.00 šaukštai.
2.00 šaukštelis.
0.30 šaukštelis.
0.50 šaukštelis.
2.00 šaukštai.
1.00 skiltelė
Alergenai: Karvės pieno baltymai, žuvis
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.89/5 (9 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Upėtakis, keptas grietinėlės padaže Žingsnis 1
Į riebalais išteptą formą sudėkite upėtakio filė. Ant viršaus pabarstykite krapų. Atskirame dubenyje sumaišykite grietinėlę su druska, pipirais ir citrinos sultimis. Padažą supilkite ant žuvies ir įdėkite į iki 180 ℃ įkaitintą orkaitę 30 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos

Antrieji patiekalaiAntrieji patiekalai