Publikavimo data: 2024-04-09
Upėtakių ir svogūnų omletas
Raudonosios žuvies ir sūrio omletui rinkitės rūkytą upėtakį. Tai suteiks omletui įvairiapusio skonio. Rūkytas upėtakis išsaugo visas šviežios žuvies savybes. Tai didelis kiekis aminorūgščių ir mineralų, omega-3 ir omega-6 rūgščių. Jei įmanoma, imkite naminius kiaušinius, jie visada sveikesni už parduotuvinius. Vištų kiaušinius galima pakeisti putpelių kiaušiniais, tuomet jų kiekį reikės padidinti bent tris kartus.
Žingsnis 1
Paruoškite raudonosios žuvies ir sūrio omleto pagrindą. Dideliame dubenyje suplakite kiaušinius. Upėtakį supjaustykite 1 cm storio griežinėliais ir kartu su grietinėlės sūriu, žaliaisiais svogūnais ir krapais sudėkite į kiaušinius. Pabarstykite druska ir pipirais ir gerai išmaišykite.
Žingsnis 2
Omletą su žaliaisiais svogūnais ir raudonąja žuvimi apkepkite keptuvėje. Pastatykite keptuvę ant vidutinės ugnies ir ištirpinkite joje sviestą. Supilkite kiaušinių masę ir uždengę dangčiu kepkite 4 minutes.
Kategorijos