Upėtakių ir svogūnų omletas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-04-09

Upėtakių ir svogūnų omletas

Raudonosios žuvies ir sūrio omletui rinkitės rūkytą upėtakį. Tai suteiks omletui įvairiapusio skonio. Rūkytas upėtakis išsaugo visas šviežios žuvies savybes. Tai didelis kiekis aminorūgščių ir mineralų, omega-3 ir omega-6 rūgščių. Jei įmanoma, imkite naminius kiaušinius, jie visada sveikesni už parduotuvinius. Vištų kiaušinius galima pakeisti putpelių kiaušiniais, tuomet jų kiekį reikės padidinti bent tris kartus.
Gaminimo laikas
20 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
209 kcal.
Baltymai
15 g
Riebalai
15 g
Angliavandeniai
1 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai, žuvis, kiaušiniai
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.81/5 (16 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Upėtakių ir svogūnų omletas Žingsnis 1
Paruoškite raudonosios žuvies ir sūrio omleto pagrindą. Dideliame dubenyje suplakite kiaušinius. Upėtakį supjaustykite 1 cm storio griežinėliais ir kartu su grietinėlės sūriu, žaliaisiais svogūnais ir krapais sudėkite į kiaušinius. Pabarstykite druska ir pipirais ir gerai išmaišykite.

Žingsnis 2

Upėtakių ir svogūnų omletas Žingsnis 2
Omletą su žaliaisiais svogūnais ir raudonąja žuvimi apkepkite keptuvėje. Pastatykite keptuvę ant vidutinės ugnies ir ištirpinkite joje sviestą. Supilkite kiaušinių masę ir uždengę dangčiu kepkite 4 minutes.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos