Upėtakių žuvies salotos pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-09-16

Upėtakių žuvies salotos

Švelnaus ir pikantiško skonio padažas salotose su rūkytu upėtakiu yra įdomus produktų derinimo eksperimentas. Traškios šviežios daržovės ir švelnus jogurtas patiks tikriems gurmanams. Salotas lengva paruošti ir jos turi daug naudingų savybių. Krienai pasireiškia kaip antiseptikas, stabdo bakterijų dauginimąsi ir neleidžia vystytis ėduoniui. Savo ruožtu upėtakiai turi daug aminorūgščių ir riebalų, reguliuoja cholesterolio kiekį kraujyje ir mažina alergijos riziką.
Gaminimo laikas
15 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
90 kcal.
Baltymai
9 g
Riebalai
3 g
Angliavandeniai
3 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 3.87/5 (23 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Upėtakių žuvies salotos Žingsnis 1
Paruoškite salotų padažą. Atskirame dubenyje sumaišykite actą ir garstyčių miltelius. Supilkite alyvuogių aliejų, tada sudėkite jogurtą, cukrų ir krienus. Išmaišykite, kad susimaišytų.

Žingsnis 2

Upėtakių žuvies salotos Žingsnis 2
Paruoškite salotas. Sudėkite salotų lapus į didelį dubenį, užpilkite pusę padažo ir išmaišykite. Į lėkštę sudėkite padažu apšlakstytus salotų lapus ir sluoksniais išdėliokite pomidorus, agurkus ir upėtakius. Ant salotų užpilkite likusį padažą.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos