Užkandis su kiaulės ausimis ir korėjietiškomis morkomis pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-19

Užkandis su kiaulės ausimis ir korėjietiškomis morkomis

Lengvas korėjietiško stiliaus kiaulių ausų ir morkų užkandis patiks visiems receptų mėgėjams, kurių paruošimo procesas neužima daug laiko. Be to, šio recepto privalumas tas, kad jį sudaro tik du pagrindiniai ingredientai: mėsa ir morkos. Skonio suteiks papildomi prieskoniai.
Gaminimo laikas
240 min.
Laikas virtuvėje
40 min.
Kalorijos
171 kcal.
Baltymai
15 g
Riebalai
10 g
Angliavandeniai
3 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 4.06/5 (17 bal.)

Žingsnis 1

Užkandis su kiaulės ausimis ir korėjietiškomis morkomis Žingsnis 1
Pirmiausia kiaulienos ausis virkite pasūdytame vandenyje apie 60 min., į vandenį įmeskite lauro lapų, juodųjų raudonėlių pipirų. Kai mėsa bus paruošta, nukoškite sultinį, nes jo patiekale neprireiks, ir supjaustykite ausis juostelėmis.

Žingsnis 2

Užkandis su kiaulės ausimis ir korėjietiškomis morkomis Žingsnis 2
Po to į tarkuotas morkas suberkite česnaką, kalendrą, druską, cukrų, korėjietiškus morkų prieskonius. Įkaitinkite augalinį aliejų. Supilkite aliejų ant morkų, paspauskite jas rankomis, kad išsiskirtų sultys, ir padėkite po presu.

Žingsnis 3

Padažui sumaišykite vandenį, cukrų, sojų padažą ir obuolių actą. Paruoštą padažą užpilkite ant mėsos. Palikite marinuotis 3-4 valandas. Paskui, praėjus šiam laikui, sumaišykite ausis su morkomis. Gerai išmaišykite. Paruoštą užkandį patiekite ant stalo.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
paukštienos patiekalai, vištienos patiekalai, užkandžiai, mėsos ir paukštienos užkandžiai, troškiniai, šalti užkandžiai, paprasti, pietūs, vakarienė, šaltibarščiai, naujametiniai užkandžiai, naujametiniai karštieji patiekalai, receptas su vaizdo įrašu, be įprastų alergenų, receptų knyga, vakarienė su vištienos filė

Kategorijos