Publikavimo data: 2025-08-19
Užkandis su kiaulės ausimis ir korėjietiškomis morkomis
Lengvas korėjietiško stiliaus kiaulių ausų ir morkų užkandis patiks visiems receptų mėgėjams, kurių paruošimo procesas neužima daug laiko. Be to, šio recepto privalumas tas, kad jį sudaro tik du pagrindiniai ingredientai: mėsa ir morkos. Skonio suteiks papildomi prieskoniai.
Žingsnis 1
Pirmiausia kiaulienos ausis virkite pasūdytame vandenyje apie 60 min., į vandenį įmeskite lauro lapų, juodųjų raudonėlių pipirų. Kai mėsa bus paruošta, nukoškite sultinį, nes jo patiekale neprireiks, ir supjaustykite ausis juostelėmis.
Žingsnis 2
Po to į tarkuotas morkas suberkite česnaką, kalendrą, druską, cukrų, korėjietiškus morkų prieskonius. Įkaitinkite augalinį aliejų. Supilkite aliejų ant morkų, paspauskite jas rankomis, kad išsiskirtų sultys, ir padėkite po presu.
Žingsnis 3
Padažui sumaišykite vandenį, cukrų, sojų padažą ir obuolių actą. Paruoštą padažą užpilkite ant mėsos. Palikite marinuotis 3-4 valandas. Paskui, praėjus šiam laikui, sumaišykite ausis su morkomis. Gerai išmaišykite. Paruoštą užkandį patiekite ant stalo.
Kategorijos