Publikavimo data: 2025-08-17
Užkandis su malta mėsa ir pomidorų pasta
Puikus ir sotus užkandis kiekvienai dienai. Jį lengva ir paprasta paruošti. Jam paruošti prireiks šiek tiek laiko, o rezultatas nudžiugins jus ir jūsų artimuosius šeimos vakarienės metu. Patiekite užkandį kaip savarankišką patiekalą arba prie bet kurio garnyro pagal savo skonį. Toks užkandis puikiai tiks kaip padažas prie makaronų. Spagečiai su malta mėsa ir pomidorų pasta - labai sotus ir skanus patiekalas, paįvairinsiantis jūsų kasdienį stalą.
Žingsnis 1
Keptuvėje su augaliniu aliejumi apkepkite svogūną, kol jis taps auksinis. Į svogūnus sudėkite maltą mėsą. Šaukštu sutrupinkite stambius gumulėlius, retkarčiais pamaišykite ir kepkite, kol malta mėsa bus paruošta. Pagal skonį įberkite druskos ir prieskonių.
Žingsnis 2
Makaronus sudėkite į verdantį pasūdytą vandenį ir išvirkite. Leiskite makaronams virti verdančiame vandenyje apie 5 minutes, tada nuimkite nuo viryklės, uždenkite dangčiu ir palikite pastovėti dar 5-7 minutes. Taip makaronai nesulips ir bus trapūs.
Žingsnis 3
Į paruoštą, apkeptą faršą ir svogūnus sudėkite pomidorų pastą, išmaišykite ir troškinkite porą minučių. Pagardinkite druska ir pipirais. Pagardinkite prieskoniais.
Kategorijos