Užkandis su malta mėsa ir pomidorų pasta pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-17

Užkandis su malta mėsa ir pomidorų pasta

Puikus ir sotus užkandis kiekvienai dienai. Jį lengva ir paprasta paruošti. Jam paruošti prireiks šiek tiek laiko, o rezultatas nudžiugins jus ir jūsų artimuosius šeimos vakarienės metu. Patiekite užkandį kaip savarankišką patiekalą arba prie bet kurio garnyro pagal savo skonį. Toks užkandis puikiai tiks kaip padažas prie makaronų. Spagečiai su malta mėsa ir pomidorų pasta - labai sotus ir skanus patiekalas, paįvairinsiantis jūsų kasdienį stalą.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
35 min.
Kalorijos
290 kcal.
Baltymai
10 g
Riebalai
16 g
Angliavandeniai
24 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.03/5 (34 bal.)

Žingsnis 1

Užkandis su malta mėsa ir pomidorų pasta Žingsnis 1
Keptuvėje su augaliniu aliejumi apkepkite svogūną, kol jis taps auksinis. Į svogūnus sudėkite maltą mėsą. Šaukštu sutrupinkite stambius gumulėlius, retkarčiais pamaišykite ir kepkite, kol malta mėsa bus paruošta. Pagal skonį įberkite druskos ir prieskonių.

Žingsnis 2

Užkandis su malta mėsa ir pomidorų pasta Žingsnis 2
Makaronus sudėkite į verdantį pasūdytą vandenį ir išvirkite. Leiskite makaronams virti verdančiame vandenyje apie 5 minutes, tada nuimkite nuo viryklės, uždenkite dangčiu ir palikite pastovėti dar 5-7 minutes. Taip makaronai nesulips ir bus trapūs.

Žingsnis 3

Užkandis su malta mėsa ir pomidorų pasta Žingsnis 3
Į paruoštą, apkeptą faršą ir svogūnus sudėkite pomidorų pastą, išmaišykite ir troškinkite porą minučių. Pagardinkite druska ir pipirais. Pagardinkite prieskoniais.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
paukštienos patiekalai, vištienos patiekalai, užkandžiai, mėsos ir paukštienos užkandžiai, troškiniai, šalti užkandžiai, paprasti, pietūs, vakarienė, šaltibarščiai, naujametiniai užkandžiai, naujametiniai karštieji patiekalai, receptas su vaizdo įrašu, be įprastų alergenų, receptų knyga, vakarienė su vištienos filė

Kategorijos