Publikavimo data: 2024-06-16
Užkandžių blynų pyragas su vištiena ir grybais
Sluoksniuotą blynų pyragą paruošti gana paprasta. Jis puikiai papuoš bet kokį šventinį stalą. Patiekalas ne tik skanus, bet ir labai sotus, todėl visai tinka kaip savarankiškas patiekalas. Paruoštas pyragas atrodo labai įspūdingai. Pyragą sudarantys įdarai labai darniai dera tarpusavyje.
Žingsnis 1
Supjaustykite filė kąsnio dydžio gabalėliais ir kepkite įkaitintoje keptuvėje, kol iškeps. Išimkite filė gabalėlius iš keptuvės.
Žingsnis 2
Pusę svogūno supjaustykite nedideliais kubeliais ir apkepkite augaliniame aliejuje iki auksinės spalvos. Išimkite svogūnų gabalėlius iš keptuvės.
Žingsnis 3
Pusę morkų sutarkuokite stambia tarka, apkepkite keptuvėje augaliniame aliejuje. Morkas galite pasūdyti pagal skonį. Apkeptas morkas išimkite iš keptuvės.
Žingsnis 4
Kietąjį sūrį sutarkuokite tarka. Atskirame dubenyje smulkiais kubeliais supjaustykite kitą pusę šviežio svogūno ir sutarkuokite kitą pusę šviežios morkos. Į smulkintas daržoves sudėkite grybus.
Žingsnis 5
Blynų tortą toliau sudėkite paeiliui, kaitaliodami įdarus. Kiekvieną naują blyną aptepkite majonezu. Paimkite didelę plačią lėkštę, sudėkite ant jos blyną. Kaip pirmąjį įdarą dėkite pusę vištienos krūtinėlės gabalėlių.
Žingsnis 6
Tada sluoksnius išdėliokite tokia tvarka: blynas - pusė grybų su šviežiomis daržovėmis, blynas - keptos morkos. Pakartokite šią seką: blynas - likę krūtinėlės gabaliukai, blynas - pusė grybų su šviežiomis daržovėmis.
Žingsnis 7
Ant pyrago viršaus užberkite tolygų tarkuoto sūrio sluoksnį. Dėkite blynų pyragą valandai į šaldytuvą, kad įsigertų.
Kategorijos