Publikavimo data: 2024-04-08
Vafliai su kondensuotu pienu
Vafliai, į kurių tešlą įpilta saldinto sutirštinto pieno, būna labai minkšti ir traškūs. Tradiciškai paruošti vafliai ruošiami su virinto sutirštinto pieno įdaru, tačiau šiame elektrinei vaflininkei skirtų vaflių su sutirštintu pienu recepte numatyta, kad prieš kepimą į tešlą reikia įdėti saldaus pieno produkto. Vafliai su kondensuotu pienu vaflinėje ruošiami kaip desertas. Kondensuotą pieną vafliams rinkitės be augalinių priedų, pagamintą pagal GOST. Tuomet paruoštas patiekalas bus skanus.
Žingsnis 1
Paruoškite tešlą. Į gilų dubenį įmuškite kiaušinį, įberkite druskos, suplakite. Supilkite kondensuotą pieną. Sviestą ištirpinkite ant silpnos ugnies arba vandens vonelėje. Atvėsinkite, supilkite į pagrindinį dubenį. Išmaišykite, kad susijungtų. Suberkite miltus, sodą, krakmolą ir vanilinį cukrų. Vėl kruopščiai išmaišykite.
Žingsnis 2
Iškepkite vaflius. Įjunkite elektrinę vaflinę, kad ji įkaistų. Paviršių patepkite augaliniu aliejumi. Į vaflinę sudėkite tešlą. Kepkite vaflius, kol taps auksiniai. Kiekviena vaflinė turi savo laiką, todėl įsitikinkite, kad vafliai nesudegs. Paruoštus vaflius sudėkite į lėkštę.
Kategorijos