Publikavimo data: 2024-04-28
Vaisiai drebučiuose
Vaisiai drebučiuose - gražus ir gaivus desertas. Įdarui galite naudoti bet kokius vaisius ir uogas. Gražiai atrodo citrusiniai vaisiai, kriaušių ir obuolių skiltelės, taip pat uogos - avietės, braškės, vynuogės. Gaminant drebučius vaisiai gali išplaukti, todėl gali likti didelis neužpildytas drebučių sluoksnis. Jei norite, kad vaisiai tolygiai pasiskirstytų ant deserto, želė su vaisiais iš želatinos reikia pilti sluoksniais. Kiekvienam sluoksniui reikia duoti laiko šiek tiek sukietėti.
Žingsnis 1
Praskieskite želatiną. Želatinos granules suberkite į puodelį ir užpilkite verdančiu kambario temperatūros vandeniu, palikite 20 minučių pastovėti. Pastatykite puodą su sultimis ant ugnies ir išbrinkusią želatiną ištirpinkite jame. Sulčių užvirinti nebūtina. Tada leiskite skysčiui atvėsti.
Žingsnis 2
Baigti rengimą. Vaisius sudėkite į formą, kurioje želė sustings. Užpildykite jas sultimis ir želatina ir 2 valandoms padėkite į šaldytuvą.
Kategorijos