Vaisių desertas su maskarponės kremu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-03-26

Vaisių desertas su maskarponės kremu

Šį lengvą desertą mėgsta viso pasaulio saldumynų mėgėjai. Maskarponės gimtinė - Italija, tiksliau, jos šiaurinis Lombardijos regionas. Vaisių desertas su maskarponės kremu tikrai patiks visiems itališkų saldumynų mėgėjams. Jį galima vadinti lengva, vasariška tiramisu versija. Tik čia vietoj sausainių ir kakavos pajusite vaisių ir grietinėlės skonį.
Gaminimo laikas
20 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
219 kcal.
Baltymai
1 g
Riebalai
15 g
Angliavandeniai
19 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai, Maisto priedai
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 4/5 (18 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Vaisių desertas su maskarponės kremu Žingsnis 1
Į įkaitintą puodą suberkite cukranendrių cukrų ir nuolat maišydami jį ištirpinkite.

Žingsnis 2

Vaisių desertas su maskarponės kremu Žingsnis 2
Į ištirpintą cukrų sudėkite kubeliais supjaustytus obuolius ir kriaušes. Vaisius ir cukrų sumaišykite ant silpnos ugnies.

Žingsnis 3

Vaisių desertas su maskarponės kremu Žingsnis 3
Paimkite gilią desertinę formą ir į jos dugną sudėkite karamelizuotą obuolį ir kriaušę.

Žingsnis 4

Vaisių desertas su maskarponės kremu Žingsnis 4
Ant karamelizuotų vaisių uždėkite kubeliais supjaustytą apelsiną ir granatų sėklas.

Žingsnis 5

Vaisių desertas su maskarponės kremu Žingsnis 5
Norėdami paruošti kremą, sumaišykite maskarponę, cukranendrių cukrų ir grietinę. Visus ingredientus sumaišykite plaktuvu arba trintuvu.

Žingsnis 6

Vaisių desertas su maskarponės kremu Žingsnis 6
Ant vaisių užtepkite kremo ir papuoškite pagal pageidavimą.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos