Publikavimo data: 2025-08-19
Vaisių ir krevečių salotos su kefyro ir majonezo padažu
Vaisių ir krevečių salotos su kefyro ir majonezo padažu - tai neįprastos salotos, kurios patiks tiems, kurie mėgsta išbandyti ką nors naujo. Saldžių obuolių, rūgščių kivių ir ananasų bei sūrių krevečių ir alyvuogių derinys sukuria tikrą skonio fiestą.
Žingsnis 1
Krevetes 2-3 min. panardinkite į verdantį pasūdytą vandenį, ištraukite, atvėsinkite ir nulupkite. Obuolius supjaustykite plonais griežinėliais, o kivius - apskritimais.
Žingsnis 2
Į lėkštę dėkite obuolių griežinėlius, tada konservuotų ananasų griežinėlius, tada kivių sluoksnį, o ant viršaus - nuluptas krevetes. Salotas papuoškite alyvuogėmis ir užpilkite kefyro ir majonezo mišiniu.
Kategorijos