Vaisių ir krevečių salotos su kefyro ir majonezo padažu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-19

Vaisių ir krevečių salotos su kefyro ir majonezo padažu

Vaisių ir krevečių salotos su kefyro ir majonezo padažu - tai neįprastos salotos, kurios patiks tiems, kurie mėgsta išbandyti ką nors naujo. Saldžių obuolių, rūgščių kivių ir ananasų bei sūrių krevečių ir alyvuogių derinys sukuria tikrą skonio fiestą.
Gaminimo laikas
20 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
120 kcal.
Baltymai
4 g
Riebalai
6 g
Angliavandeniai
8 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 4.13/5 (15 bal.)

Žingsnis 1

Vaisių ir krevečių salotos su kefyro ir majonezo padažu Žingsnis 1
Krevetes 2-3 min. panardinkite į verdantį pasūdytą vandenį, ištraukite, atvėsinkite ir nulupkite. Obuolius supjaustykite plonais griežinėliais, o kivius - apskritimais.

Žingsnis 2

Vaisių ir krevečių salotos su kefyro ir majonezo padažu Žingsnis 2
Į lėkštę dėkite obuolių griežinėlius, tada konservuotų ananasų griežinėlius, tada kivių sluoksnį, o ant viršaus - nuluptas krevetes. Salotas papuoškite alyvuogėmis ir užpilkite kefyro ir majonezo mišiniu.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
salotos, jūros gėrybių salotos, krevečių salotos, įspūdingas receptas, egzotika, paprastai, yra bendrų alergenų., mažai kalorijų, vakarienė, kopūstų sezonas, ananasų salotos, namų receptai, receptų knyga, konservuotų kukurūzų salotos, salotos su konservuotais ananasais, majonezo salotos, baltagūžių kopūstų salotos, daržovių salotos, kopūstų vakarienė

Kategorijos