Vaisių ir uogų terinas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-18

Vaisių ir uogų terinas

Vaisių ir uogų terinas yra prancūzų virtuvės patiekalas. Jam gaminti galima naudoti įvairius vaisius ir uogas. Verta atkreipti dėmesį į tai, kad jos turėtų būti saldžios, jei naudosite rūgščias uogas, tuomet visai ne, nes desertas gali pasirodyti pernelyg rūgštus. Suaugusiesiems skirto šio patiekalo įdarui galima naudoti bet kokį lengvą alkoholį.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
60 min.
Kalorijos
89 kcal.
Angliavandeniai
21 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 4/5 (27 bal.)

Žingsnis 1

Vaisių ir uogų terinas Žingsnis 1
Iš anksto į sultis įmaišykite želatiną ir palikite, kol želatina išbrinks. Tada kaitinkite, kad želatina visiškai ištirptų. Tada atvėsinkite ir supilkite želatiną ant sulčių.

Žingsnis 2

Vaisių ir uogų terinas Žingsnis 2
Paruoštas sultis su želatina supilkite į indą su uogomis ir vaisiais. Dėkite į šaldytuvą, kol visiškai sustings. Jei uogos sušaldytos, želatinos netaupykite, nes uogos išleis sultis ir yra tikimybė, kad šis patiekalas nesušals.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
česnakiniai užkandžiai, receptų knyga, namų receptai, terrine, jūsų receptai, mėsos paštetai, česnakų sezonas, žaliasis sezonas, yra bendrų alergenų., įspūdingas receptas, mėsos ir paukštienos užkandžiai, užkandžiai

Kategorijos