Publikavimo data: 2025-08-18
Vaisių ir uogų terinas
Vaisių ir uogų terinas yra prancūzų virtuvės patiekalas. Jam gaminti galima naudoti įvairius vaisius ir uogas. Verta atkreipti dėmesį į tai, kad jos turėtų būti saldžios, jei naudosite rūgščias uogas, tuomet visai ne, nes desertas gali pasirodyti pernelyg rūgštus. Suaugusiesiems skirto šio patiekalo įdarui galima naudoti bet kokį lengvą alkoholį.
Žingsnis 1
Iš anksto į sultis įmaišykite želatiną ir palikite, kol želatina išbrinks. Tada kaitinkite, kad želatina visiškai ištirptų. Tada atvėsinkite ir supilkite želatiną ant sulčių.
Žingsnis 2
Paruoštas sultis su želatina supilkite į indą su uogomis ir vaisiais. Dėkite į šaldytuvą, kol visiškai sustings. Jei uogos sušaldytos, želatinos netaupykite, nes uogos išleis sultis ir yra tikimybė, kad šis patiekalas nesušals.
Kategorijos