Publikavimo data: 2025-08-20
Vaisių, varškės ir sūrio krekeriai
Šis patiekalas panašus į sūrio pyragus, tačiau švelnesnis ir originalesnis. Jie vadinami krakozabrikais, nes neturi konkrečios formos. Vaisiai varškės krakozabrikoms suteikia gaivaus ir neįprasto skonio.
Žingsnis 1
Sumaišykite varškę su kiaušiniu, cukrumi, grietine ir majonezu.
Žingsnis 2
Vaisius supjaustykite kuo smulkiau.
Žingsnis 3
Į varškės masę sudėkite supjaustytus vaisius ir išmaišykite.
Žingsnis 4
Įberkite tiek miltų, kad mišinys būtų tirštos grietinės konsistencijos.
Žingsnis 5
Į keptuvę supilkite maždaug trečdalį aliejaus ir gerai įkaitinkite.
Žingsnis 6
Į keptuvę šaukštais berkite taškelius, nesistengdami jų formuoti ir nesulygiuodami vienas su kitu.
Žingsnis 7
Kepkite ant vidutinės ugnies iš abiejų pusių, kol gražiai apskrus.
Žingsnis 8
Paruoštus krekerius sudėkite ant popierinio rankšluosčio, kad pasišalintų aliejaus perteklius. Mėgaukitės skoniu! Tačiau jie daug skanesni, kai atvėsta.
Kategorijos