Publikavimo data: 2024-06-15
Vaivorykštinės skumbrės salotos su daržovėmis ir kukurūzais
Konservuotos skumbrės neturi tokio ryškaus skonio kaip šviežios, ir šią jų savybę kulinarai sėkmingai panaudoja gamindami įvairius patiekalus. Pavyzdžiui, salotose ji puikiai dera su bulvėmis, morkomis, konservuotais kukurūzais, kiaušiniais ir majonezu. Rezultatas - švelnios išvaizdos ir skonio, gražios ir ryškios spalvos patiekalai. Jį galima įtraukti net į šventinius valgiaraščius. Jei visi ingredientai išverdami iš anksto, salotas galima paruošti per 30 minučių.
Žingsnis 1
Svogūnus supjaustykite plonais pusžiedžiais ir marinuokite acto, žiupsnelio cukraus ir druskos mišinyje. Palikite marinuotis 30 minučių arba ilgiau.
Žingsnis 2
Sudėkite salotas sluoksniais, kiekvieną jų patepdami majonezu ir prieskoniais. Pirmas sluoksnis - tarkuotos bulvės, tada šakute suminkyta skumbrė, marinuoti svogūnai, kiaušinio baltymas, tada sudėkite tarkuotas morkas. Viršutinis sluoksnis - sutrintas kiaušinio trynys.
Kategorijos