Vaivorykštiniai burokėliai su džiovintomis slyvomis ir mėsa pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-26

Vaivorykštiniai burokėliai su džiovintomis slyvomis ir mėsa

Šiose salotose sujungti visi vienoje komandoje žaidžiantys produktai - burokėliai, mėsa, bulvės, džiovintos slyvos, majonezas, kiaušiniai. Rezultatas - sotus ir skanus patiekalas, kurį galima patiekti svečiams ir gaminti šeimai darbo dienomis ar švenčių dienomis. Svarbiausia - išvirti daržoves, o visa kita - kelių minučių klausimas. Be to, produktai yra ekonomiški.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
197 kcal.
Baltymai
6 g
Riebalai
14 g
Angliavandeniai
9 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.6/5 (5 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Vaivorykštiniai burokėliai su džiovintomis slyvomis ir mėsa Žingsnis 1
Svogūnus smulkiai supjaustykite ir užpilkite vandens ir acto mišiniu, kad marinuotųsi. Virtus kiaušinius padalykite į trynius ir baltymus. Supjaustykite visus produktus: mėsą, kiaušinio baltymą, džiovintas slyvas - mažais gabalėliais, bulves, burokėlius sutarkuokite stambia tarka, riešutus susmulkinkite peiliu arba tarka.

Žingsnis 2

Vaivorykštiniai burokėliai su džiovintomis slyvomis ir mėsa Žingsnis 2
Visus ingredientus po vieną sudėkite į kepimo žiedą. Kiekvieną sluoksnį plonai aptepkite majonezu, pagal skonį pabarstykite druska ir pipirais. Pirmiausia išdėliokite kumpio griežinėlius, tada marinuotus svogūnus, bulves. Ant viršaus - burokėlius, tada žirnelius, džiovintas slyvas ir graikinius riešutus. Toliau - baltymai ir paskutinis sluoksnis - tarkuotas trynys.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos