Publikavimo data: 2024-05-26
                Vaivorykštiniai burokėliai su džiovintomis slyvomis ir mėsa
                                
                    Šiose salotose sujungti visi vienoje komandoje žaidžiantys produktai - burokėliai, mėsa, bulvės, džiovintos slyvos, majonezas, kiaušiniai. Rezultatas - sotus ir skanus patiekalas, kurį galima patiekti svečiams ir gaminti šeimai darbo dienomis ar švenčių dienomis. Svarbiausia - išvirti daržoves, o visa kita - kelių minučių klausimas. Be to, produktai yra ekonomiški.
                
                
                
                
                
                
                
                
                
                
                                        
                        Žingsnis 1
                        
                        Svogūnus smulkiai supjaustykite ir užpilkite vandens ir acto mišiniu, kad marinuotųsi. Virtus kiaušinius padalykite į trynius ir baltymus. Supjaustykite visus produktus: mėsą, kiaušinio baltymą, džiovintas slyvas - mažais gabalėliais, bulves, burokėlius sutarkuokite stambia tarka, riešutus susmulkinkite peiliu arba tarka.
                     
                                        
                        Žingsnis 2
                        
                        Visus ingredientus po vieną sudėkite į kepimo žiedą. Kiekvieną sluoksnį plonai aptepkite majonezu, pagal skonį pabarstykite druska ir pipirais. Pirmiausia išdėliokite kumpio griežinėlius, tada marinuotus svogūnus, bulves. Ant viršaus - burokėlius, tada žirnelius, džiovintas slyvas ir graikinius riešutus. Toliau - baltymai ir paskutinis sluoksnis - tarkuotas trynys.
                     
                                     
                                
                
                                
                
                
                    
Kategorijos