Vakarienei - jautienos plovas. pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-18

Vakarienei - jautienos plovas.

Plovas išverda labai greitai. Puikiai tinka pietums.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
40 min.
Kalorijos
157 kcal.
Baltymai
6 g
Riebalai
8 g
Angliavandeniai
15 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (7 bal.)

Žingsnis 1

Vakarienei - jautienos plovas. Žingsnis 1
Iškepkite mėsą.

Žingsnis 2

Vakarienei - jautienos plovas. Žingsnis 2
Svogūną supjaustykite pusžiedžiais ir pridėkite prie mėsos. Kepkite 5 minutes.

Žingsnis 3

Vakarienei - jautienos plovas. Žingsnis 3
Supjaustykite morkas batonais, nuplaukite ryžius ir sudėkite juos į keptuvę.

Žingsnis 4

Vakarienei - jautienos plovas. Žingsnis 4
Įberkite druskos, pipirų, aliejaus, česnako ir išmaišykite.

Žingsnis 5

Vakarienei - jautienos plovas. Žingsnis 5
Įpilkite 700 ml vandens (lygiai dvigubai daugiau nei ryžių).

Žingsnis 6

Vakarienei - jautienos plovas. Žingsnis 6
Palaukite, kol ryžiai sugers vandenį.

Žingsnis 7

Vakarienei - jautienos plovas. Žingsnis 7
Uždenkite keptuvę pergamentiniu popieriumi ir dangčiu. Troškinkite ant silpnos ugnies 10 minučių.

Žingsnis 8

Vakarienei - jautienos plovas. Žingsnis 8
Atitraukite plovą, apverskite, tada vėl uždenkite popieriumi ir dangčiu ir palikite troškintis dar 10 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, įspūdingas receptas, yra bendrų alergenų, pietūs, vakarienė, česnakų sezonas, plovas, ryžių patiekalai, grūdų patiekalai, receptų knyga, plovas su sultenėmis, plovas su džiovintais vaisiais, jautienos vakarienė, plovas su abrikosais

Kategorijos