Vandens ir majonezo omletas be mėsos pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-03-23

Vandens ir majonezo omletas be mėsos

Lengvesnė ir vegetariška klasikinės okroškos versija. Bulvės, agurkai, ridikėliai ir žalumynai - tai žmogaus organizmui naudingų medžiagų lobynas. Be to, daržovėse yra daug ląstelienos, kuri nesuvirškinama ir iš virškinamojo trakto pašalina visus toksinus.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
83 kcal.
Baltymai
2 g
Riebalai
5 g
Angliavandeniai
5 g
Alergenai: Kiaušiniai
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 4/5 (11 bal.)

Žingsnis 1

Vandens ir majonezo omletas be mėsos Žingsnis 1
Ridikėlius supjaustykite smulkiais kubeliais.

Žingsnis 2

Vandens ir majonezo omletas be mėsos Žingsnis 2
Agurką supjaustykite smulkiais kubeliais.

Žingsnis 3

Vandens ir majonezo omletas be mėsos Žingsnis 3
Smulkiai supjaustykite žaliuosius svogūnus ir petražoles.

Žingsnis 4

Vandens ir majonezo omletas be mėsos Žingsnis 4
Išvirkite bulves.

Žingsnis 5

Vandens ir majonezo omletas be mėsos Žingsnis 5
Išvirkite vištų kiaušinius.

Žingsnis 6

Vandens ir majonezo omletas be mėsos Žingsnis 6
Supjaustykite juos griežinėliais.

Žingsnis 7

Vandens ir majonezo omletas be mėsos Žingsnis 7
Supjaustykite bulves.

Žingsnis 8

Vandens ir majonezo omletas be mėsos Žingsnis 8
Visus susmulkintus ingredientus sumaišykite giliame dubenyje.

Žingsnis 9

Vandens ir majonezo omletas be mėsos Žingsnis 9
Įpilkite vandens. Užpilkite okrošką majonezu. Pagal skonį įberkite druskos ir pipirų.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
pirmieji patiekalai, sriubos su mėsa, sriubos, šaltos sriubos, okroška, mėsos patiekalai, įspūdingas receptas, paprasta, yra bendrų alergenų, mažai kalorijų, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, bulvių sezonas, agurkų sezonas, ridikėlių sezonas, receptų knyga, sriubos su dešra, sriubos su kiaušiniu, sriubos su vištienos kiaušiniu, vakarienė su bulvėmis, okroška su dešra

Kategorijos