Publikavimo data: 2024-03-23
Vandens ir majonezo omletas su jautiena
Originalus švelnios jautienos nugarinės su daržovėmis derinys - okroška ant vandens ir majonezo su jautiena. Su jautiena okroška būna tiršta, sotūs ir sotūs. Traškūs agurkai, ridikėliai ir prieskoninės žolelės suteikia patiekalui vasariškos gaivos.
Žingsnis 1
Ridikėlius susmulkinkite peiliu arba stambia tarka.
Žingsnis 2
Paimkite agurką ir jį susmulkinkite.
Žingsnis 3
Svogūną ir petražoles reikia labai smulkiai supjaustyti.
Žingsnis 4
Virtą jautieną supjaustykite kubeliais.
Žingsnis 5
Dabar reikia išvirti bulves.
Žingsnis 6
Išvirkite vištų kiaušinius.
Žingsnis 7
Tada supjaustykite vištienos kiaušinius.
Žingsnis 8
Virtas virtas bulves supjaustykite griežinėliais.
Žingsnis 9
Dabar visus ingredientus reikia perkelti į vieną gilų dubenį.
Žingsnis 10
Paskutinis žingsnis: supilkite vandenį, įpilkite majonezo, įberkite druskos ir pipirų. Paruošta!
Kategorijos