Vareniki apie kefyrą receptas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-01-06

Vareniki apie kefyrą receptas

Kefyro koldūnų su bulvėmis svarbiausia yra ne įdaras, o tešla. Jos kokybė tiesiogiai priklauso nuo miltų ir, žinoma, kefyro. Šiam patiekalui gaminti rinkitės aukščiausios rūšies patikrintų gamintojų kvietinius miltus. Geriausia, jei kefyras bus didelio riebumo (3,2 %). Atkreipkite dėmesį į gėrimo sudėtį - jame neturi būti nereikalingų priedų ir kvapiųjų medžiagų.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
40 min.
Kalorijos
167 kcal.
Baltymai
5 g
Riebalai
4 g
Angliavandeniai
27 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai, glitimo turintys grūdai, kiaušiniai
Sunkumas: 3/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.78/5 (9 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Vareniki apie kefyrą receptas Žingsnis 1
Iš anksto nulupkite bulves ir svogūnus. Kad pjaustydami svogūnus neplaktumėte, naudokite gumą, o kad nuluptos bulvės netaptų juodos, įdėkite jas į šaltą vandenį.

Žingsnis 2

Vareniki apie kefyrą receptas Žingsnis 2
Paruoškite tešlą. Giliame dubenyje sumaišykite kefyrą su miltais iki vientisos masės. Į mišinį įberkite druskos, sodos ir kiaušinį. Gerai išmaišykite ir užminkykite tešlą. Tešlą uždenkite sausu audiniu ir 30 minučių padėkite į šaldytuvą, kad išbrinktų.

Žingsnis 3

Vareniki apie kefyrą receptas Žingsnis 3
Kol bulvės verda, supjaustykite svogūnus mažais kubeliais. Apkepkite juos keptuvėje su augaliniu aliejumi.

Žingsnis 4

Vareniki apie kefyrą receptas Žingsnis 4
Sutrinkite virtas bulves ir sumaišykite jas su pakepintais svogūnais. Į paruoštą faršą pagal skonį įberkite druskos ir pipirų.

Žingsnis 5

Vareniki apie kefyrą receptas Žingsnis 5
Pradėkite formuoti koldūnus. Iš šaldytuvo išimkite kefyro koldūnams skirtą tešlą. Iškočiokite ją plonu sluoksniu ir išpjaukite apskritimus (naudokite sausainių formeles arba paprastą stiklinę). Ant kiekvieno apskritimo dėkite įdaro - bulvių su kepintais svogūnais. Ir gerai sujungti koldūnus ant kefyro.

Žingsnis 6

Vareniki apie kefyrą receptas Žingsnis 6
Gautus koldūnus 2-3 minutes virkite pasūdytame verdančiame vandenyje.

Žingsnis 7

Vareniki apie kefyrą receptas Žingsnis 7
Koldūnus sudėkite į lėkštes porcijomis ir užpilkite kaimiška arba įprasta riebia grietine.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos