Vareniki mineralinio vandens receptas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-01-06

Vareniki mineralinio vandens receptas

Tešlą koldūnams galima paruošti įvairiais būdais. Tačiau daugelis šeimininkių mano, kad patys švelniausi, puresni ir skaniausi koldūnai būna pagaminti su mineraliniu vandeniu. Tam reikia naudoti stipriai gazuotą vandenį. Kadangi jis labiau prisotintas anglies dioksido. Būtent jis atsakingas už tešlos akytumą. Kitas niuansas - negalima naudoti mineralinio vandens su priedais, nes koldūnai gali įgauti nepageidaujamą skonį.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
195 kcal.
Baltymai
5 g
Riebalai
7 g
Angliavandeniai
28 g
Alergenai: Glitimo turintys grūdai, Kiaušiniai
Sunkumas: 3/5
Reitingas: 4.11/5 (18 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Vareniki mineralinio vandens receptas Žingsnis 1
Iš anksto iš šaldytuvo išimkite mineralinį vandenį. Koldūnų gaminimo metu jis neturi būti šaltas. Kepimui skirtą svogūną nulupkite ir supjaustykite mažais kubeliais.

Žingsnis 2

Vareniki mineralinio vandens receptas Žingsnis 2
Paruoškite tešlą. Giliame dubenyje gerai sumaišykite mineralinį vandenį, augalinį aliejų, druską ir cukrų. Į gautą skystį įmuškite kiaušinį ir viską išmaišykite iki vientisos masės. Palaipsniui suberkite miltus ir pradėkite minkyti tešlą. Tešlą minkykite ant stalo, įberdami dar šiek tiek miltų. Tešla turi išeiti elastinga ir minkšta tešla koldūnams ant mineralinio vandens. Padėkite į šaldytuvą 10-15 minučių.

Žingsnis 3

Vareniki mineralinio vandens receptas Žingsnis 3
Paruoškite faršą. Raugintus kopūstus 2-3 minutes pakepinkite augaliniame aliejuje. Pagal skonį pasūdykite.

Žingsnis 4

Vareniki mineralinio vandens receptas Žingsnis 4
Paruoškite koldūnus. Iškočiokite tešlą ir padarykite nedidelius plokščius paplotėlius. Ant jų užtepkite raugintų kopūstų įdaro.

Žingsnis 5

Vareniki mineralinio vandens receptas Žingsnis 5
Koldūnus 2-3 min. virkite pasūdytame vandenyje ant mineralinio vandens.

Žingsnis 6

Vareniki mineralinio vandens receptas Žingsnis 6
Paruoškite kepsnį. Smulkiai supjaustytą svogūną pakepinkite saulėgrąžų aliejuje, kol įgaus auksinę spalvą.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos