Vareniki su Adygėjos sūriu receptas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-01-06

Vareniki su Adygėjos sūriu receptas

Vareniki su Adygėjos sūriu yra unikalaus pieno skonio. Jie puikiai tinka ne tik suaugusiesiems, bet ir vaikams. Dėl sūrio įdaro juos galima valgyti ne tik karštus, bet ir šaltus.
Gaminimo laikas
120 min.
Laikas virtuvėje
120 min.
Kalorijos
233 kcal.
Baltymai
13 g
Riebalai
10 g
Angliavandeniai
22 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai, glitimo turintys grūdai, kiaušiniai
Sunkumas: 3/5
Reitingas: 4.25/5 (8 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Vareniki su Adygėjos sūriu receptas Žingsnis 1
Paruoškite netašytą kepimo indą tešlai ruošti.

Žingsnis 2

Vareniki su Adygėjos sūriu receptas Žingsnis 2
Paruoškite tešlą. Dubenyje iki vientisos masės sumaišykite pieną ir vandenį, kiaušinį ir druską. Į skystį suberkite apie 100 g miltų ir vėl išmaišykite plaktuvu. Mišinys turi būti be gumulėlių. Dubenį su tešla pastatykite ant ugnies ir maišydami užvirinkite iki tirštos masės. Nuimkite tešlą nuo ugnies ir perkelkite ją į dubenį su miltais. Atsargiai! Adygėjos koldūnų tešla yra labai karšta. Išminkykite tešlą iki elastingos tešlos. Tada suvyniokite ją į maistinę plėvelę ir palikite 30 minučių pailsėti.

Žingsnis 3

Vareniki su Adygėjos sūriu receptas Žingsnis 3
Paruoškite įdarą. Susmulkinkite "Adygea" sūrį iki trupinių. Smulkiai supjaustykite žoleles. Giliame dubenyje sumaišykite sūrį, žoleles ir kiaušinį.

Žingsnis 4

Vareniki su Adygėjos sūriu receptas Žingsnis 4
Paruoškite koldūnus su Adygėjos sūriu. Tešlą iškočiokite plonu sluoksniu ir išpjaukite apskritimus. Paskirstykite įdarą.

Žingsnis 5

Vareniki su Adygėjos sūriu receptas Žingsnis 5
2-3 min. virkite pasūdytame vandenyje.

Žingsnis 6

Vareniki su Adygėjos sūriu receptas Žingsnis 6
Prieš patiekdami papuoškite koldūnus smulkintais krapais. Patiekite patiekalą su grietine.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos