Vareniki su grybais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-15

Vareniki su grybais

Mano šeima labai mėgsta grybus ir dažnai gaminame grybų koldūnus. Varenikus galima užšaldyti arba iš karto išvirti ir patiekti su bet kokiu padažu.
Gaminimo laikas
65 min.
Laikas virtuvėje
55 min.
Kalorijos
136 kcal.
Baltymai
5 g
Riebalai
1 g
Angliavandeniai
25 g
Sunkumas: 3/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.75/5 (4 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Vareniki su grybais Žingsnis 1
Paruoškite tešlą rankomis arba maišytuvu. Ištirpinkite druską vandenyje, įmuškite 2 kiaušinius nemaišydami ir supilkite pieną. Į gautą mišinį suberkite miltus. Išminkykite tešlą ir pusvalandžiui padėkite į šaldytuvą, kad pailsėtų.

Žingsnis 2

Vareniki su grybais Žingsnis 2
Paruoškite įdarą. Svogūną nulupkite, supjaustykite kubeliais ir apkepkite keptuvėje iki auksinės spalvos. Sudėkite į dubenį, kuriame gaminsite įdarą. Pievagrybius supjaustykite mažais kubeliais ir taip pat pakepinkite.

Žingsnis 3

Vareniki su grybais Žingsnis 3
Nulupkite ir išvirkite bulves, tada sutrinkite. Sudėkite pakepintus svogūnus ir grybus, išmaišykite ir pagal skonį pasūdykite. Įdarą atvėsinkite.

Žingsnis 4

Vareniki su grybais Žingsnis 4
Paruoškite koldūnus. Tešlą supjaustykite ir susukite į dešreles. Supjaustykite nedideliais apskritimais, iškočiokite juos, paskirstykite įdarą ir sandariai užspauskite kraštus.

Žingsnis 5

Koldūnus sudėkite į verdantį vandenį ir nuolat maišydami virkite 2 minutes. Juos taip pat galite sudėti ant lentelės ir užšaldyti vėlesniam naudojimui.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos