Publikavimo data: 2024-06-15
Vareniki su grybais
Mano šeima labai mėgsta grybus ir dažnai gaminame grybų koldūnus. Varenikus galima užšaldyti arba iš karto išvirti ir patiekti su bet kokiu padažu.
Žingsnis 1
Paruoškite tešlą rankomis arba maišytuvu. Ištirpinkite druską vandenyje, įmuškite 2 kiaušinius nemaišydami ir supilkite pieną. Į gautą mišinį suberkite miltus. Išminkykite tešlą ir pusvalandžiui padėkite į šaldytuvą, kad pailsėtų.
Žingsnis 2
Paruoškite įdarą. Svogūną nulupkite, supjaustykite kubeliais ir apkepkite keptuvėje iki auksinės spalvos. Sudėkite į dubenį, kuriame gaminsite įdarą. Pievagrybius supjaustykite mažais kubeliais ir taip pat pakepinkite.
Žingsnis 3
Nulupkite ir išvirkite bulves, tada sutrinkite. Sudėkite pakepintus svogūnus ir grybus, išmaišykite ir pagal skonį pasūdykite. Įdarą atvėsinkite.
Žingsnis 4
Paruoškite koldūnus. Tešlą supjaustykite ir susukite į dešreles. Supjaustykite nedideliais apskritimais, iškočiokite juos, paskirstykite įdarą ir sandariai užspauskite kraštus.
Žingsnis 5
Koldūnus sudėkite į verdantį vandenį ir nuolat maišydami virkite 2 minutes. Juos taip pat galite sudėti ant lentelės ir užšaldyti vėlesniam naudojimui.
Kategorijos