Vareniki su keptais svogūnais receptas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-01-06

Vareniki su keptais svogūnais receptas

Yra keletas koldūnų su keptais svogūnais gaminimo paslapčių. Pirma, svogūnus reikia supjaustyti vienodais kubeliais. Priešingu atveju dalis jų kepant pavirs makaronais, o kita dalis liks žalia. Antra, norint išgauti subtilesnį skonį kepant, geriau dėti sviesto, o ne saulėgrąžų ar alyvuogių aliejaus.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
60 min.
Kalorijos
142 kcal.
Baltymai
4 g
Riebalai
4 g
Angliavandeniai
23 g

Ingredientai (8)

Porcijos
3
Alergenai: Glitimo turintys grūdai, Kiaušiniai
Sunkumas: 3/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.38/5 (8 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Vareniki su keptais svogūnais receptas Žingsnis 1
Nulupkite ir išvirkite bulves. Nulupkite svogūną ir supjaustykite jį pusžiedžiais arba nedideliais kubeliais. O kad pjaustydami svogūną neliūdėtumėte, pripildykite burną vandens.

Žingsnis 2

Vareniki su keptais svogūnais receptas Žingsnis 2
Paruoškite tešlą. Giliame dubenyje sumaišykite vandenį, kiaušinį ir druską. Kruopščiai išmaišykite ir palaipsniui supilkite miltus. Gautą masę koldūnams su keptais svogūnais ir bulvėmis išminkykite ant lygaus paviršiaus su nedideliu kiekiu miltų. Paruoštą tešlą, kuri nelimpa prie rankų, 10-15 minučių palikite vėsioje vietoje.

Žingsnis 3

Vareniki su keptais svogūnais receptas Žingsnis 3
Paruoškite įdarą. Iš virtų bulvių pagaminkite bulvių košę. Į ją įberkite druskos ir pipirų. Keptuvėje su aliejumi iki auksinės spalvos pakepinkite nuluptą ir susmulkintą svogūną. Sumaišykite svogūnus ir bulvių košę iki vientisos masės.

Žingsnis 4

Vareniki su keptais svogūnais receptas Žingsnis 4
Pradėkite formuoti koldūnus. Tešlą iškočiokite į sluoksnį ir pjaustytu stiklu išpjaukite apskritimus. Norėdami gaminti koldūnus su bulvėmis ir keptais svogūnais, sujungkite tešlą ir įdarą ir suformuokite "koldūnus".

Žingsnis 5

Vareniki su keptais svogūnais receptas Žingsnis 5
Įmeskite į verdantį vandenį ir virkite 2-3 minutes.Dalį kepintų svogūnų galima palikti patiekimui - jais papuoškite paruoštą patiekalą.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos

Antrieji patiekalaiAntrieji patiekalai