Publikavimo data: 2024-01-06
Vareniki su mėsa receptas
Varenyky su mėsa - tai visai ne koldūnai, kaip daugelis gali pagalvoti. Jie skiriasi vieni nuo kitų įdarais. Jei įprasti koldūnai yra su žaliu įdaru, tai į koldūnus su malta mėsa dedama virtos mėsos. Mėsos koldūnams virti geriausia naudoti jautienos mentę arba krūtininę. Šios dalys yra minkščiausios ir jose yra daugiau baltymų.
Žingsnis 1
Kad koldūnų su mėsa virimo procesas neužsitęstų, jautieną išvirkite iš anksto. Taip pat pasiruoškite mėsmalę, kad galėtumėte gaminti maltą mėsą. Šiam tikslui tinka ir maišytuvas.
Žingsnis 2
Paruoškite tešlą. Paruoškite tešlą. Giliame dubenyje sumaišykite vandenį, kiaušinį ir druską. Gerai išmaišykite ir palaipsniui suberkite miltus. Gerai išminkykite tešlą iš pradžių dubenyje, o paskui ant stalo ar bet kokio kito lygaus paviršiaus, pabarstyto trupučiu miltų. Mėsos koldūnams skirtą tešlą uždenkite švariu rankšluosčiu ir palikite 10-15 minučių pastovėti.
Žingsnis 3
Pereikite prie įdaro. Sumalkite mėsmale prieš tai virtą mėsą ir kepintus svogūnus. Tada į mišinį įberkite maltų juodųjų pipirų ir druskos. Gerai išmaišykite.
Žingsnis 4
Pradėkite gaminti mėsos koldūnus. Pradėkite gaminti koldūnus. Išimkite tešlą iš šaldytuvo. Iškočiokite ją plonu sluoksniu. Iš jos išpjaukite apskritimus naudodami paprastą pjaustymo stiklinę. Ant kiekvieno apskritimo dėkite įdaro ir suformuokite koldūnus.
Žingsnis 5
2-3 min. virkite verdančiame vandenyje.
Žingsnis 6
Patiekdami kepkite svogūnus saulėgrąžų aliejuje, kol taps auksiniai.
Kategorijos