Vareniki su raugintais kopūstais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-19

Vareniki su raugintais kopūstais

Šie koldūnai yra mėgstamiausi mūsų virtuvėje, jie būna skanūs, švelnūs, šiek tiek rūgštoki. Labai rekomenduoju juos pasigaminti.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
35 min.
Kalorijos
90 kcal.
Baltymai
4 g
Riebalai
1 g
Angliavandeniai
17 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.29/5 (35 bal.)

Žingsnis 1

Vareniki su raugintais kopūstais Žingsnis 1
Tešlą iškočiokite plonu, maždaug 1,5 mm storio sluoksniu. Stalą arba lentą pabarstykite miltais, kad tešla neliptų. Kopūstą ir svogūną 5-7 min. pakaitinkite ant silpnos ugnies, pagardinkite druska ir pipirais.

Žingsnis 2

Vareniki su raugintais kopūstais Žingsnis 2
Naudodami stiklinę ar puodelį padarykite apvalumus.

Žingsnis 3

Vareniki su raugintais kopūstais Žingsnis 3
Į būsimo koldūno vidurį įdėkite kopūstą.

Žingsnis 4

Vareniki su raugintais kopūstais Žingsnis 4
Sulenkite koldūną per pusę ir užspauskite kraštą. Po šio veiksmo paprastai ausis suklijuoju.

Žingsnis 5

Vareniki su raugintais kopūstais Žingsnis 5
Koldūnus dėkite ant švaraus rankšluosčio, pabarstyto miltais. Užvirkite vandenį ir virkite koldūnus apie 5-7 minutes, kol suminkštės.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, miltų antrieji patiekalai, koldūnai, bendri alergenai, pietūs, vakarienė, sezonas žalumynai, sezonas kopūstai, sezonas morkos, sezonas česnakai, receptų knyga, vakarienė su kopūstais, koldūnai su kiaušiniu

Kategorijos