Vareniki su šviežiomis braškėmis pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-08

Vareniki su šviežiomis braškėmis

Varenyky yra ukrainiečių nacionalinis patiekalas. Jie gaminami su viskuo: bulvėmis, mėsa, varške, kopūstais, grybais ir kt. Taip pat yra saldžių koldūnų su varške, su vaisiais ar uogomis. Braškių koldūnai yra tikras skanėstas. Švelni tešla ir rūgštus įdaras sukuria nuostabią skonio harmoniją.
Gaminimo laikas
180 min.
Laikas virtuvėje
70 min.
Kalorijos
193 kcal.
Baltymai
3 g
Riebalai
5 g
Angliavandeniai
32 g
Sunkumas: 3/5
Reitingas: 4.18/5 (11 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Vareniki su šviežiomis braškėmis Žingsnis 1
Pradėkite minkyti tešlą: giliame dubenyje sumaišykite miltus, vandenį, kiaušinius ir druską. Tešlą išminkykite rankomis ir palikite ją 30 minučių po maistine plėvele. Atskirame dubenyje sumaišykite cukrų su krakmolu.

Žingsnis 2

Vareniki su šviežiomis braškėmis Žingsnis 2
Pakilusią tešlą iškočiokite iki 2-3 mm storio ir stikline išpjaukite apskritimus. Į kiekvieno apskritimo vidurį įpilkite po 1 arbatinį šaukštelį cukraus ir krakmolo mišinio, ant viršaus uždėkite po 1 braškę. Iš visų pusių suformuokite koldūnų formą. Virkite dideliame kiekyje verdančio vandens apie 10 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos