Varenyky ant grietinės su varškės įdaru pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-08

Varenyky ant grietinės su varškės įdaru

Kas gali būti geriau už naminius koldūnus su varške? Karšti, su grietine ir sviestu - jie tiesiog tirpsta burnoje. Su grietine išminkyta tešla yra ypač švelni ir minkšta. O varškės įdaras yra labai sveikas, nes varškėje gausu vitaminų A, P, E ir B grupės vitaminų.
Gaminimo laikas
70 min.
Laikas virtuvėje
40 min.
Kalorijos
225 kcal.
Baltymai
9 g
Riebalai
13 g
Angliavandeniai
17 g
Sunkumas: 3/5
Reitingas: 4.08/5 (13 bal.)

Žingsnis 1

Varenyky ant grietinės su varškės įdaru Žingsnis 1
Tešlai paruošti sumaišykite grietinę, kiaušinį, druską ir cukrų. Palaipsniui suberkite miltus ir išminkykite tirštą, elastingą tešlą. Uždenkite maistine plėvele ir palikite 15-20 minučių pakilti.

Žingsnis 2

Varenyky ant grietinės su varškės įdaru Žingsnis 2
Dabar paruoškite įdarą: į varškę įmaišykite grietinę, kiaušinį, druską ir gerai išmaišykite.

Žingsnis 3

Varenyky ant grietinės su varškės įdaru Žingsnis 3
Padalykite tešlą ir iškočiokite į 2-3 milimetrų storio sluoksnį. Stikline išpjaukite apskritimus ir į kiekvieną įdėkite maždaug po 1 arbatinį šaukštelį įdaro. Užspauskite apskritimo kraštus, kad gautųsi koldūno forma.

Žingsnis 4

Varenyky ant grietinės su varškės įdaru Žingsnis 4
Atsargiai nuleiskite koldūnus į verdantį vandenį. Kai jie išplauks, virkite, kol suminkštės, apie 5 minutes. Išimkite koldūnus dantytu šaukštu ir sudėkite sviestą.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, miltų antrieji patiekalai, koldūnai, bendri alergenai, pietūs, vakarienė, sezonas žalumynai, sezonas kopūstai, sezonas morkos, sezonas česnakai, receptų knyga, vakarienė su kopūstais, koldūnai su kiaušiniu

Kategorijos