Publikavimo data: 2024-09-17
Varenyky ant kreminės tešlos su raugintais kopūstais
Švelnūs koldūnai, kuriems paruošti nereikia jokių ypatingų įgūdžių. Juos labai lengva paruošti, tai vienas iš tų patiekalų, kurių visada yra bet kuriame šaldiklyje.
Žingsnis 1
Išsijokite miltus.
Žingsnis 2
Į stiklinę supilkite verdantį vandenį, įberkite druskos ir saulėgrąžų aliejaus. Išmaišykite ir supilkite turinį į miltus.
Žingsnis 3
Pirmąją minutę mišinį maišykite šaukštu, nes galite nusideginti rankas! Po to tešlą gerai minkykite 5 minutes. SVARBU: jei tešla per skysta, įberkite šiek tiek daugiau miltų.
Žingsnis 4
Įdėkite tešlą į maišelį ir uždenkite rankšluosčiu. Palikite pailsėti 30 minučių.
Žingsnis 5
Išimkite tešlą ir supjaustykite ją į 3 dalis. Vieną dalį palikite, o kitas dvi uždenkite maišeliu.
Žingsnis 6
Iškočiokite tešlą ir puodeliu išpjaukite apskritimus.
Žingsnis 7
Kiekvieną apskritimą iškočiokite ir į vidurį dėkite raugintų kopūstų.
Žingsnis 8
Formuokite koldūnus taip, kaip esate įpratę. Tą patį padarykite ir su likusiais tešlos gabalėliais.
Žingsnis 9
Dėkite koldūnus ant miltais pabarstytos lėkštės ir dėkite į šaldiklį 3 valandoms, o po to galite sudėti į maišelį.
Žingsnis 10
Užvirinkite vandenį, įberkite druskos, suberkite koldūnus į vandenį ir atsargiai pamaišykite šaukštu, kad nepriliptų prie dugno. Virkite ant vidutinės ugnies 6-7 minutes.
Kategorijos