Varenyky ant kreminės tešlos su raugintais kopūstais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-09-17

Varenyky ant kreminės tešlos su raugintais kopūstais

Švelnūs koldūnai, kuriems paruošti nereikia jokių ypatingų įgūdžių. Juos labai lengva paruošti, tai vienas iš tų patiekalų, kurių visada yra bet kuriame šaldiklyje.
Gaminimo laikas
270 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
188 kcal.
Baltymai
6 g
Riebalai
1 g
Angliavandeniai
37 g
Sunkumas: 3/5
Reitingas: 4.4/5 (15 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Varenyky ant kreminės tešlos su raugintais kopūstais Žingsnis 1
Išsijokite miltus.

Žingsnis 2

Į stiklinę supilkite verdantį vandenį, įberkite druskos ir saulėgrąžų aliejaus. Išmaišykite ir supilkite turinį į miltus.

Žingsnis 3

Varenyky ant kreminės tešlos su raugintais kopūstais Žingsnis 3
Pirmąją minutę mišinį maišykite šaukštu, nes galite nusideginti rankas! Po to tešlą gerai minkykite 5 minutes. SVARBU: jei tešla per skysta, įberkite šiek tiek daugiau miltų.

Žingsnis 4

Varenyky ant kreminės tešlos su raugintais kopūstais Žingsnis 4
Įdėkite tešlą į maišelį ir uždenkite rankšluosčiu. Palikite pailsėti 30 minučių.

Žingsnis 5

Varenyky ant kreminės tešlos su raugintais kopūstais Žingsnis 5
Išimkite tešlą ir supjaustykite ją į 3 dalis. Vieną dalį palikite, o kitas dvi uždenkite maišeliu.

Žingsnis 6

Varenyky ant kreminės tešlos su raugintais kopūstais Žingsnis 6
Iškočiokite tešlą ir puodeliu išpjaukite apskritimus.

Žingsnis 7

Varenyky ant kreminės tešlos su raugintais kopūstais Žingsnis 7
Kiekvieną apskritimą iškočiokite ir į vidurį dėkite raugintų kopūstų.

Žingsnis 8

Varenyky ant kreminės tešlos su raugintais kopūstais Žingsnis 8
Formuokite koldūnus taip, kaip esate įpratę. Tą patį padarykite ir su likusiais tešlos gabalėliais.

Žingsnis 9

Dėkite koldūnus ant miltais pabarstytos lėkštės ir dėkite į šaldiklį 3 valandoms, o po to galite sudėti į maišelį.

Žingsnis 10

Užvirinkite vandenį, įberkite druskos, suberkite koldūnus į vandenį ir atsargiai pamaišykite šaukštu, kad nepriliptų prie dugno. Virkite ant vidutinės ugnies 6-7 minutes.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos