Publikavimo data: 2024-06-09
Varškės desertas su avietėmis be kepimo
Reguliarus varškės vartojimas turi teigiamą poveikį sveikatai. Fermentuotas pieno produktas yra nepakeičiamas kalcio šaltinis, gerina medžiagų apykaitą, nuotaiką ir tonusą. Varškės ypatumas tas, kad ji virškinama daug greičiau ir lengviau nei kiti pieno produktai, taip pat teigiamai veikia kepenis. Varškės desertą su avietėmis nekepant galima paruošti vos per 5 minutes. Pageidautina vartoti minkštą varškę.
Žingsnis 1
Paruoškite uogų pagrindą. Didžiąją dalį aviečių sudėkite į maišytuvo dubenį, maždaug 50 g pasilikite patiekalams. Įpilkite 1 valgomąjį šaukštą cukraus ir sumalkite avietes, kol jos taps tyrele.
Žingsnis 2
Paruoškite varškės pagrindą. Varškę sumaišykite su likusiu cukrumi ir minkykite, kol ištirps kristalai ir masė taps minkšta.
Žingsnis 3
Formos desertas. Į stiklinės dugną sudėkite uogų tyrę, ant viršaus paskleiskite varškę ir išlyginkite.
Kategorijos