Varškės desertas su avietėmis be kepimo pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-09

Varškės desertas su avietėmis be kepimo

Reguliarus varškės vartojimas turi teigiamą poveikį sveikatai. Fermentuotas pieno produktas yra nepakeičiamas kalcio šaltinis, gerina medžiagų apykaitą, nuotaiką ir tonusą. Varškės ypatumas tas, kad ji virškinama daug greičiau ir lengviau nei kiti pieno produktai, taip pat teigiamai veikia kepenis. Varškės desertą su avietėmis nekepant galima paruošti vos per 5 minutes. Pageidautina vartoti minkštą varškę.
Gaminimo laikas
5 min.
Laikas virtuvėje
5 min.
Kalorijos
112 kcal.
Baltymai
4 g
Riebalai
2 g
Angliavandeniai
17 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (35 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Varškės desertas su avietėmis be kepimo Žingsnis 1
Paruoškite uogų pagrindą. Didžiąją dalį aviečių sudėkite į maišytuvo dubenį, maždaug 50 g pasilikite patiekalams. Įpilkite 1 valgomąjį šaukštą cukraus ir sumalkite avietes, kol jos taps tyrele.

Žingsnis 2

Varškės desertas su avietėmis be kepimo Žingsnis 2
Paruoškite varškės pagrindą. Varškę sumaišykite su likusiu cukrumi ir minkykite, kol ištirps kristalai ir masė taps minkšta.

Žingsnis 3

Varškės desertas su avietėmis be kepimo Žingsnis 3
Formos desertas. Į stiklinės dugną sudėkite uogų tyrę, ant viršaus paskleiskite varškę ir išlyginkite.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos