Publikavimo data: 2025-08-17
Varškės ir braškių terina su natūraliu jogurtu
Nepaisant to, kad terinas yra gana neįprastas keraminio kepimo indo pavadinimas, terinas yra paprastas patiekalas, reikalaujantis minimalių pastangų. Terrine gali būti gaminamas su įvairia mėsa, tačiau jį taip pat galima gaminti kaip desertą vakarėliui ar tiesiog pusryčiams.
Žingsnis 1
Varškę sudėkite į nedidelį dubenėlį, suberkite vaniliną, vanilinį cukrų, cukraus pudrą ir jogurtą. Viską gerai išmaišykite. Tada į varškę įmaišykite želatiną ir braškes. Vėl išmaišykite.
Žingsnis 2
Į formą sudėkite pusę varškės masės. Toliau sluoksniuokite uogas ir užpildykite likusiu mišiniu. Padėkite teriną į šaldytuvą vienai-dviem valandoms. Jei įmanoma, palikite šaldytuve per naktį.
Žingsnis 3
Kol terinas bus šaldytuve, paruoškite padažą. Tam braškes suplakite plaktuvu, suberkite cukraus pudrą ir baltąjį vyną. Prieš patiekdami užpilkite padažą ant terinos.
Kategorijos