Publikavimo data: 2024-09-17
Varškės koldūnai su skirtingais įdarais
Ar žinojote, kad varenyky yra tradicinis ukrainiečių virtuvės patiekalas? Jų gimtinėje įdaras yra ne tik varškė, bet ir bulvės, uogos, grybai ir vaisiai.
Žingsnis 1
Paruoškite tešlą: sumaišykite miltus, 1 kiaušinį, 0,5 puodelio vandens (geriausia šilto), 1 šaukštą cukraus ir žiupsnelį druskos.
Žingsnis 2
Kol gaminsite įdarą, atidėkite į šalį 20 minučių.
Žingsnis 3
Įdarui sumaišykite varškę (riebią), 2 kiaušinius, 1 šaukštą cukraus ir žiupsnelį druskos. Viską gerai išmaišykite.
Žingsnis 4
Kai tešla pakils, suformuokite iš jos vienodus apskritimus.
Žingsnis 5
Iškočiokite ir šaukštu iškočiokite šaukštą įdaro.
Žingsnis 6
Sujunkite galus ir suvyniokite.
Žingsnis 7
3 litrų talpos puodą iki pusės pripildykite vandens. Į šiek tiek pasūdytą vandenį sudėkite koldūnus.
Žingsnis 8
Virkite, kol jie iškils į viršų.
Kategorijos