Varškės koldūnai su skirtingais įdarais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-09-17

Varškės koldūnai su skirtingais įdarais

Ar žinojote, kad varenyky yra tradicinis ukrainiečių virtuvės patiekalas? Jų gimtinėje įdaras yra ne tik varškė, bet ir bulvės, uogos, grybai ir vaisiai.
Gaminimo laikas
50 min.
Laikas virtuvėje
35 min.
Kalorijos
224 kcal.
Baltymai
11 g
Riebalai
3 g
Angliavandeniai
36 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 4.08/5 (13 bal.)

Žingsnis 1

Varškės koldūnai su skirtingais įdarais Žingsnis 1
Paruoškite tešlą: sumaišykite miltus, 1 kiaušinį, 0,5 puodelio vandens (geriausia šilto), 1 šaukštą cukraus ir žiupsnelį druskos.

Žingsnis 2

Varškės koldūnai su skirtingais įdarais Žingsnis 2
Kol gaminsite įdarą, atidėkite į šalį 20 minučių.

Žingsnis 3

Varškės koldūnai su skirtingais įdarais Žingsnis 3
Įdarui sumaišykite varškę (riebią), 2 kiaušinius, 1 šaukštą cukraus ir žiupsnelį druskos. Viską gerai išmaišykite.

Žingsnis 4

Kai tešla pakils, suformuokite iš jos vienodus apskritimus.

Žingsnis 5

Varškės koldūnai su skirtingais įdarais Žingsnis 5
Iškočiokite ir šaukštu iškočiokite šaukštą įdaro.

Žingsnis 6

Varškės koldūnai su skirtingais įdarais Žingsnis 6
Sujunkite galus ir suvyniokite.

Žingsnis 7

Varškės koldūnai su skirtingais įdarais Žingsnis 7
3 litrų talpos puodą iki pusės pripildykite vandens. Į šiek tiek pasūdytą vandenį sudėkite koldūnus.

Žingsnis 8

Virkite, kol jie iškils į viršų.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, miltų antrieji patiekalai, koldūnai, bendri alergenai, pietūs, vakarienė, sezonas žalumynai, sezonas kopūstai, sezonas morkos, sezonas česnakai, receptų knyga, vakarienė su kopūstais, koldūnai su kiaušiniu

Kategorijos