Publikavimo data: 2025-08-19
Varškės kremas keksiukams
Manoma, kad toks keksas, kokį žinome šiandien, buvo išrastas XVIII a. Amerikoje. Tačiau jo istorija kur kas įdomesnė, nes šis keksiukas kilęs iš Didžiosios Britanijos, kur pirmiausia buvo kepamas mažomis porcijomis su įvairiais įdarais - nuo saldžiausių iki daržovių. Netrukus daugelis britų pradėjo keltis į Ameriką ir atsivežė savo mėgstamus receptus. Šiandien kepiniai kepami iš sausainių tešlos su įvairiais priedais. Šis saldus skanėstas puošiamas subtiliais kremais, kad atitiktų visus skonius ir spalvas.
Žingsnis 1
Į išsuktą sviestą suberkite cukraus pudrą. Tada sudėkite varškę ir vėl išplakite masę. Gautą masę gerai išmaišykite.
Žingsnis 2
Į vandens vonelėje ištirpintą šokoladą suberkite kakavą. Pašildykite grietinėlę ir supilkite ją į šokoladą. Leiskite atvėsti, tada viską sumaišykite su varškės mase. Kruopščiai išmaišykite ir 30 minučių nusiųskite kremą į šaldytuvą.
Kategorijos