Publikavimo data: 2024-01-10
Varškės kremas receptas
Varškės kremas puikiai tinka pyragui formuoti, išlyginti, bet netinka pyragams impregnuoti. Kremas taip pat gali būti valgomas kaip savarankiškas desertas kartu su šviežiais vaisiais. Varškės kremui ruošti tinka tik kreminiai-sūrio variantai.
Žingsnis 1
Likus kelioms valandoms iki kremo gaminimo, išimkite sviestą iš šaldytuvo, kad jis suminkštėtų ir sušiltų iki kambario temperatūros. Varškė turi būti šalta, kad ją būtų galima plakti.
Žingsnis 2
Paruoškite varškės kremą tortui. Giliame dubenyje 3-4 minutes plakite sviestą ir cukraus pudrą. Tada į gautą masę supilkite varškę ir toliau maišykite mikseriu iki vientisos masės. jei nepavyko sunaudoti viso paruošto varškės kremo, perpilkite jį į sandarų indą ir padėkite į šaldytuvą. Tokios būklės jis išsilaikys 5 dienas. Varškės kremas gali tapti savarankišku desertu. Tiesiog įdėkite jį į gražius kremus ir papuoškite šviežiomis braškėmis.
Kategorijos