Publikavimo data: 2025-08-18
Varškės putėsiai su mandarinais
Prancūzijoje dažnai patiekiami putėsiai, ir ne veltui: subtilūs, aromatingi, aromatingi ir estetiški, jie išpopuliarėjo visame pasaulyje! Šis išskirtinis lengvas desertas tinka tiems, kurie saugo savo figūrą, bet kartais nori pasimėgauti kažkuo skaniu ir saldžiu. Mandarinai yra puikus sezoninis vaisius žiemos desertams, o tai, kad recepte nėra miltų, aliejaus ir kitų "sunkių" produktų, tikrai patiks tiems, kurie rūpinasi savimi ir savo fizine forma.
Žingsnis 1
Nulupkite mandarinus nuo odelės ir supjaustykite nedideliais gabalėliais.
Žingsnis 2
Paimkite vidutinio dydžio indą. Į jį sudėkite maždaug trečdalį supjaustytų mandarinų, grietinėlę, varškę, cukrų. Jei mėgstate ne tokius saldžius patiekalus, cukraus galite nedėti.
Žingsnis 3
Visus ingredientus plakite panardinamuoju maišytuvu iki vientisos masės.
Žingsnis 4
Visus likusius mandarinus sudėkite į crème fraîche. Tada supilkite ant putėsių. Papuošimui naudokite nuluptų mandarinų skilteles ir mėtų lapelius. Patiekalas paruoštas ir gali būti patiekiamas.
Kategorijos