Publikavimo data: 2025-08-17
Varškės sūreliai su cukraus pudra ir apibarstymu
Sveiki ir skanūs pusryčiai, kuriuos mėgsta visa šeima.
Žingsnis 1
Perkelkite varškę į gilų dubenį ir gerai išplakite panardinamuoju maišytuvu.
Žingsnis 2
Įmaišykite kiaušinį, cukrų, druską ir vanilę. Visus ingredientus gerai išmaišykite. Tada suberkite miltus. Miltų kiekis priklauso nuo varškės riebumo, jų gali prireikti daugiau arba mažiau. Tešla turi išeiti tokia, kad ją būtų galima lengvai iškočioti į rutulį.
Žingsnis 3
Suvyniokite varškę į rutulį, gerai apvoliokite miltuose, sudėkite ant kepimo skardos ir lengvai prispauskite pirštais. Pakartokite su visa tešla.
Žingsnis 4
Tada ant vidutinės ugnies augaliniame aliejuje kepkite sūrio pyragėlius uždengę dangčiu. Kepkite, kol iš abiejų pusių taps auksinės spalvos.
Kategorijos