Publikavimo data: 2024-05-19
Varškės sūrio ritinys
Varškės niekada nebus per daug. Būtent tai galima pasakyti apie varškės suktinuko receptą. Varškė ne veltui vadinama baltuoju auksu. Baltymų kiekiu ji pranoksta visus pieno produktus. Kazeinas, kurio yra varškėje, yra lėčiausias iš visų baltymų rūšių, todėl jis ilgai maitins organizmą energija ir aminorūgštimis.
Žingsnis 1
Paruoškite varškės sausainius. Atskirkite trynius nuo baltymų. Į dubenį suberkite trynius, pusę cukraus (50 g), miltus, krakmolą, vanilinį cukrų ir kepimo miltelius. Išmaišykite iki vientisos masės. Supilkite varškę ir dar kartą išmaišykite. Mišinys turi būti panašus į bulvių košę. Kiaušinių baltymus išplakite su likusiu cukrumi ir įmaišykite į tešlą. Išmaišykite.
Žingsnis 2
Kepimo skardą išklokite kepimo popieriumi ir paskleiskite ant jos tešlą. Kepkite iki 190 ℃ įkaitintoje orkaitėje. Po 25 minučių biskvitą išimkite. Susukite į standų ritinėlį ir palikite atvėsti.
Žingsnis 3
Paruoškite įdarą. Į gilų dubenį sudėkite varškę, grietinę, cukrų, vanilinį cukrų ir uogienę. Išplakite iki vientisos masės.
Žingsnis 4
Surinkite ritinį. Išvyniokite vyniotinį, nuimkite popierių. Ant paviršiaus užtepkite įdaro ir vėl susukite. Dėkite į serviravimo lėkštę siūle žemyn ir palikite šaldytuve 60 minučių.
Kategorijos