Publikavimo data: 2024-04-06
Varškės želė
Varškės drebučiai būna skanūs ir švelnūs. Ji gaminama iš natūralių pieno produktų: varškės, pieno, grietinės. Toks desertas patiks vaikams, kurie nemėgsta grynos varškės. Receptui rinkitės tik šviežius produktus be konservantų.
Žingsnis 1
Paruoškite želė. Atskirame dubenyje sumaišykite varškę, cukrų ir grietinę. Mišinį sutrinkite trintuvu, kol susidarys vientisa, šilkinė masė. Vandens vonelėje arba mikrobangų krosnelėje nuolat maišydami ištirpinkite želatiną piene. Želatinos mišinį atvėsinkite beveik iki kambario temperatūros ir įmaišykite į varškės, cukraus ir grietinės mišinį. Želę išpilstykite į puodelius arba kremzdeles. Dėkite į šaldytuvą 40 minučių.
Kategorijos