Varškės želė pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-04-06

Varškės želė

Varškės drebučiai būna skanūs ir švelnūs. Ji gaminama iš natūralių pieno produktų: varškės, pieno, grietinės. Toks desertas patiks vaikams, kurie nemėgsta grynos varškės. Receptui rinkitės tik šviežius produktus be konservantų.
Gaminimo laikas
70 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
174 kcal.
Baltymai
9 g
Riebalai
6 g
Angliavandeniai
20 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai, braškės
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 3.71/5 (7 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Varškės želė Žingsnis 1
Paruoškite želė. Atskirame dubenyje sumaišykite varškę, cukrų ir grietinę. Mišinį sutrinkite trintuvu, kol susidarys vientisa, šilkinė masė. Vandens vonelėje arba mikrobangų krosnelėje nuolat maišydami ištirpinkite želatiną piene. Želatinos mišinį atvėsinkite beveik iki kambario temperatūros ir įmaišykite į varškės, cukraus ir grietinės mišinį. Želę išpilstykite į puodelius arba kremzdeles. Dėkite į šaldytuvą 40 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos